dobroge.tv

Live

Străzile din Constanţa au fost invadate de măști folosite

15 septembrie 2020
Publicitate

Masca de protecție cauzează și mai multe probleme, dacă nu este utilizată corespunzător. Aruncată la întâmplare, poate fi o adevărată bombă biologică. Reutilizarea măștilor de unică folosință este un pericol pentru sănătate, atrag atenția medicii.

Străzile din oraș au fost invadate de măști folosite. Oamenii le aruncă efectiv pe jos, fără să se gândească la pericolul pe care îl răspândesc.

Măștile purtate devin focare de infecție, iar aruncate necorespunzător sunt un real pericol atât pentru oameni cât și pentru animale.

Chiar dacă este recomandată depozitarea în recipiente speciale, cei mai mulți oameni nu respectă această indicație. Majoritatea aruncă măștile la gunoi, dar fără a le izola de restul deșeurilor.

Și purtarea repetată a aceleiași măști reprezintă un pericol pentru sănătate. Specialiștii atrag atenția că nepurtarea corectă a măștii duce la alte probleme medicale.

Odată cu introducerea stării de alertă, masca de protecție a devenit obligatorie. Se recomandă însă depozitarea și aruncarea ei în condiții sigure. De asemenea, este important să ne spălăm pe mâini de fiecare dată după ce îndepărtăm masca.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233