dobroge.tv

Live

Gunoaie la tot pasul în Tomis Nord

14 septembrie 2020
Publicitate

Gunoaiele fac parte din cotidianul locuitorilor din Tomis Nord. Pe străzi și alei zac pet-uri, ambalaje de plastic și alte gunoaie menajere. Unii oameni nu mai țin cont de nicio regulă de bun simț și aruncă pe unde apucă tot ce nu le mai este de folos. Acest lucru îi revoltă pe ceilalți cetățeni, care speră ca într-o zi să aibă parte de un cartier curat și sănătos.

O amendă usturătoare se pare că ar fi singura soluție pentru cei care aruncă gunoaie la întâmplare, pe stradă, întrucât pe bunul simț nu se mai pot baza constănțenii pentru a avea un oraș curat. Gunoaiele au ocupat mare parte din cartierul Tomis Nord.

Oamenii s-au săturat să trăiască într-un mediu insalubru și să vadă mizerie peste tot pe jos. Aceștia speră ca autoritățile să ia măsuri. Primăria este cea care trebuie să solicite ridicarea gunoaielor, altfel firmele de curățenie nu pot interveni.

Locuitorii cartierului fac apel la spiritul civic și îi roagă pe cei care vin în zonă să arunce resturile la pubele, nu pe alei sau în spatele clădirilor. Totuși, cei care sunt prinși că aruncă gunoaie în spații neamenajate, trebuie să știe că riscă amezi până la 6.000 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233