dobroge.tv

Live

Peisaj dezolant la intrare în Mamaia

11 septembrie 2020
Publicitate

Gunoaie cât vezi cu ochii. Pet-urile și ambalajele de plastic lucesc în soare și sunt vizibile din mașinile care intră în stațiunea Mamaia. Turiștii au de îndurat priveliștea îngrozitoare și mirosul greu. Iar peisajul dezolant este completat de oamenii străzii care dorm printre gunoaie.

Gunoaiele au ocupat mare parte din oraș, acest lucru este deja știut printre constănțeni. Nici stațiunea Mamaia nu duce lipsă de mormane de deșeuri, chiar de la intrare. Oamenii pun acest lucru pe seama educației. Aceștia susțin că s-au săturat să trăiască într-un mediu insalubru din cauză că unii aruncă gunoaie la întâmplare.

"Sunt peste tot gunoaie. Nu mi se pare normal. Ar trebui să se ia atitudine. Cei șapte ani de acasă lipsesc, bineînțeles. Și persoanele sunt vinovate. Autoritățile fac și ele cât pot, dar se poate mai mult", a declarat o constănţeancă.

Nici turiștilor nu le place să vină în vacanță și să dea nas în nas cu gunoaiele încă de la intrarea în stațiune. Aceștia nu au de ales decât să se lovească de mirosul înțepător.

Și nu numai gunoaiele transformă peisajul într-unul dezolant. Această zonă este și casa oamenilor străzii, care și-au găsit adăpost la umbra copacilor, printre deșeuri. Locul trebuie igienizat, pentru că acum este un adevărat focar de infecție, atât pentru turiști, dar și pentru constănțeni. Cei care aruncă gunoiul pe stradă riscă amenzi de până la 1000 de lei. Primăria este cea care trebuie să solicite ridicarea acestora, altfel firmele de curățenie nu pot interveni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233