dobroge.tv

Live

Plaja Modern îşi întâmpină turiştii cu imagini dezolante și mormane de gunoi: ''E prima dată când venim în Constanța, e foarte murdar''

10 septembrie 2020
Publicitate

Printre gunoaie, pe scări măcinate de timp. Așa trebuie să coboare faleza turiștii care vin la plaja Modern. Oamenii sunt supărați că, de ani de zile autoritățile nu iau nicio măsură pentru a curăța zona sau pentru a moderniza faleza care stă să cadă.

Turiștii care vin la plaja Modern sunt loviți de imagini șocante. Acolo unde ar trebui să fie o oază de relaxare, zac munți de gunoaie. scările abrupte stau să cadă în orice clipă, iar faleza este lăsată în paragină.

Locuitorii din zonă sunt sătui de mizeria dintre arbuști. Ei speră ca la un moment dat și Constanța să fie un oraș cu adevărat european, ca multe altele din țară.

Și turiștii sunt nemulțumiți de ce văd. Deși sunt fermecați de peisajul mării, gunoaiele și problemele de infrastructură îi fac să nu aleagă a doua oară Constanța ca destinație de vacanță.

Nu cred că este suficient de curat. Cred că ceva ar trebui făcut. Este o carte de vizită a litoralului. Am mai fost în Saturn. E prima dată când venim în Constanța e foarte murdar, mă așteptam să se ocupe mai mult. Scările nu sunt sigure pentru copii, sunt prea înalte. Dacă vor să vină mai mulți turiști, cum să zic...oamenii vin și pleacă, nu se mai întorc.

În vremuri de mult apuse, malurile plajei Modern erau amenajate cu flori și gazon care era tuns periodic. Acum, de imaginea idilică mai amintesc doar fotografiile vechi. Până când autoritățile vor lua măsuri, drumul spre cea mai mare plajă din oraș rămâne un alt focar de infecție.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233