dobroge.tv

Live

Pericolul din spatele cafenelelor şi restaurantelor de pe bulevardul Tomis: o groapă uriaşă, neîngrădită, ameninţă viața locuitorilor

10 septembrie 2020
Publicitate

Patru metri adâncime are groapa din centrul orașului. În spatele celui mai circulat bulevard din oraș există un pericol real de accidentare. Neglijența autorităților poate fi fatală. Nu numai pentru locuitorii blocului de lângă groapa uriașă, dar și pentru trecători.

Povestea gropii din spatele bulevardului Tomis a început acum trei ani, când terenul a fost cumpărat și vândut de mai multe ori. Se dorea construirea unui bloc. Locatarii spun că din cauza osemintelor găsite în timpul săpăturilor, lucrările s-au întrerupt. Iar acum aceștia trebuie să trăiască cu o groapă uriașă în fața blocului.

În spatele cafenelelor și restaurantelor de pe bulevardul Tomis se află o groapă imensă, neîngrădită, care pune în pericol viața locuitorilor.

Groapa face parte din viața locatarilor de atâta timp pentru că, spun ei, municipalitarea nu a luat nicio măsură, deși au înaintat reclamații în nenumărate rânduri.

“Nu ne convine deloc situația. Am înțeles că s-au făcut mai multe plângeri la Primărie să se astupe, să se facă ceva, să se găsească o soluție. Dar se ridică din umeri că nu se poate face nimic”, a declarat un locuitor.

Și copiii s-au obișnuit să se joace pe lângă groapă și să fie mereu atenți să nu pățească ceva. Părinții spun că stau cu grijă de fiecare dată când îi scot pe micuți în fața blocului. Întrucât groapa este adâncă, este și foarte periculoasă. Iar pentru un copil sau un bătrân poate fi fatală.

Până când autoritățile vor lua măsuri, problema rămâne în grija oamenilor, care trebuie să fie atenți să nu facă un pas greșit.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233