dobroge.tv

Live

Trotuare decente, un vis frumos pentru constănţeni

09 septembrie 2020
Publicitate

Înguste și mâncate de timp - este imaginea pe care multe trotuare din Constanța o au, spre disperarea pietonilor. Iar după ce că lățimea lor nu depășește un metru, pe trotuare stau parcate mașinile, printre stâlp de iluminat și copaci. Oamenii speră ca, la un moment dat sitația să fie remediată, ca să nu mai fie nevoiți să-și pună viața în pericol circulând pe carosabil .

Pentru locuitorii din Coiciu, să facă slalom printre obstacole atunci când merg pe stradă este de ani buni o rutină. Pe trotuarele înguste sunt mașini parcate, iar pietonii trebuie să se descurce cum pot.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că situația persistă de zeci de ani. Asfaltul nu a fost schimbat, iar denivelările sunt un real pericol pentru cei care au și probleme locomotorii.

Probleme sunt și între blocuri, aproape de un centru comercial. Trotuarul de câțiva centimetri aproape că nu se mai vede, din cauza mașinilor parcate. Printre vehicule, oamenii se deplasează cu teama că oricând ar putea fi loviți de un autoturism.

Situația nu este mai fericită nici la intrarea în stațiunea Mamaia. Trotuarul îngust a fost acoperit de buruieni, iar oamenii efectiv nu au pe unde să treacă.

Constănțenii speră ca, la un moment dat, cineva să se gândească și la pietoni și. Până atunci, însă, trebuie să circule pe carosabil.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233