dobroge.tv

Live

Bombă cu ceas într-un cartier din Constanţa: o macara zace uitată de 12 ani, locuitorii se tem pentru viaţa lor

08 septembrie 2020
Publicitate

Locuitorii unei străzi din Constanța trăiesc zi de zi cu teama că ar putea fi victimele unei tragedii. O macara a fost abandonată pe un șantier între case de 12 ani și orice adiere de vânt ar putea cauza o nenorocire. În toți acești ani, oamenii din zonă au depus numeroase sesizări, dar nimeni nu a luat vreo măsură.

Locuitorii de pe strada Duiliu Zamfirescu trăiesc zi de zi cu teama că o nenorocire s-ar putea întâmpla. Macaraua abandonată de 12 ani, pe un șantier dezafectat, s-ar putea prăbuși în orice moment.

Oamenii au depus nenumărate sesizări, însă nimeni nu i-a băgat în seamă. Solicitările le-au fost respinse din lipsă de timp și de... combustibil.

Cei cărora nu pare să le pese de pericol sunt copiii, care se joacă pe șantierul dezafectat. Părinții, însă, stau cu inima cât un purice când știu că orice adiere de vânt ar putea cauza o tragedie.

Șantierul abandonat este îngrădit doar de formă. În timp au apărut și mormanele de gunoi, pe care nimeni nu s-a obosit să le strângă.

În 2008, primăria a aprobat autorizațiile de construcție a unui complex rezidențial, dar lucrările au fost abandonate. Din 2013 au început somațiile pentru desființarea macaralei. Până la clarificarea procedurilor administrative, locuitorii de pe Duiliu Zamfirescu se roagă, zi de zi, să nu cadă macaraua peste ei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233