dobroge.tv

Live

Constanţa, codaşă la curăţenie: "Atunci când vine cineva în vizită, îmi este ruşine să-l duc în oraş"

08 septembrie 2020
Publicitate

Pet-uri, pungi, ambalaje, chiar şi crengi. Sunt dovadă a lipsei de bun simţ şi a nepăsării. Canalul de legătură dintre Parcul Tăbăcărie și Lacul Siutghiol ascunde în spatele buruienilor mormane de gunoaie. Chiar și spațiile verzi din mai multe zone ale orașului nostru au devenit „casă” pentru deșeuri. Oamenii sunt dezamăgiți de imaginea pe care o are de oferit municipiul Constanța.

Lacul Siutghiol este arie protejată și are o lungime de 7,5 kilometri și o lățime de 2,5 kilometri. Zonele care sunt la vedere sunt curate, însă cele care sunt ascunse arată ca o groapă de gunoi. Canalul care leagă lacul de Parcul Tăbăcărie și satul de vacanță oferă turiștilor și constănțenilor un peisaj dezolant.

Luciul apei a devenit acum casă pentru broaște, peturi, ambalaje și crengi. Constănțenii sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă în orașul lor și speră ca în curând lucrurile să intre pe un făgaș normal.

Nu doar canalul de legătură a devenit o groapă de gunoi. Nicio porțiune de spațiu verde nu a rămas neatinsă de mizeria care zace în Constanța. În fiecare cartier, găsim mormane de deșeuri aruncate la voia întâmplării.

Gunoaiele se află chiar în dreptul unui cunoscut mall. Prin zonă trec zilnic zeci, chiar sute de oameni. Mai mult, este și imaginea pe care o au și pietonii care stau la semafor.

Unii oameni au început deja să compare Constanța cu alte orașe mult mai dezvoltate. O comparație care nu este deloc în beneficiul municipiului nostru.

Însă până când autoritățile vor pune mâna pe sacii de gunoi și pe lopată, să încercăm măcar noi să păstrăm o Constanța curată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233