dobroge.tv

Live

Zona industrială din Constanța, o groapă de gunoi pe care pasc caprele

04 septembrie 2020
Publicitate

Un câmp uitat de lume- este imaginea zonei industriale, de la periferia Constanței. Asfaltul măcinat de pe trotuarele prea înguste nu a fost înlocuit niciodată, iar pe terenurile de la marginea orașului, printre munții de gunoi, pasc caprele. Oamenii din zonă, uitați de autorități, au renunțat să spere la vreo schimbare în bine.

Imaginile par desprinse dintr-un sat uitat de lume. Se întâmplă, însă, la marginea Constanței. Deșeurile de la casele din zonă au fost aruncate în câmp, iar printre munții de gunoaie pasc caprele. Situația nu este mai fericită nici pe străduțele din cartier. Pe trotuarele prea înguste, asfaltul s nu a fost schimbat de aproape 50 de ani.

Pietonii care merg pe acolo trebuie să se aventureze pe carosabil. Trotuarele, și așa foarte mici, au fost invadate de mașinile parcate. Printre gunoaiele din zona industrială, rar mai trece câte un pieton. Oamenii s-au obișnuit să arunce acolo deșeuri de orice fel, de la ambalaje până la piese de mobilier. Între timp, municipalitatea schimbă din nou bordurile din centru, uitând că la periferie este un adevărat focar de infecție.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233