dobroge.tv

Live

Mormane de gunoaie, miros îngrozitor și animale moarte în apropierea școlii 36

03 septembrie 2020
Publicitate

Mormane de gunoaie, miros îngrozitor și animale moarte. Așa se descrie situația din spatele unor blocuri din cartierul Tomis Nord. Mai mult, în imediata apropiere se află o școală și o grădiniță. Iar locul este un adevărat focar de infecție pentru oricine ajunge în zonă.

Locatarii sunt nemulțumiți de felul cum arată împrejurimile blocului. Spun că la ei în cartier nu s-a igieniziat locul. Ba mai mult, ei susțin că oamenii străzii contribuie la mizeria creată pentru că răscolesc pubelele. Din cauza celor care își aruncă gunoiul pe unde apucă, peisajul a devenit unul dezolant. Oamenii s-au resemnat și s-au obișnuit să trăiască cu gunoaiele și cu mirosul neplăcut.

Pentru a ajunge la pubela de gunoi, oamenii sunt nevoiți să-și facă drum prin alte gunoaie. Cărare printre gunoaie trebuie să-și facă și oamenii care au drum în parcare sau la școală și grădiniță.

Peste grămezile de crengi care nu au fost adunate, oamenii au aruncat tot ce nu le-a mai fost de folos. Astfel că, s-au format mormane de gunoaie și în parcare. Locatarii apelează la bunul simț al oamenilor și speră ca situația să se schimbe, pentru a putea locui într-un mediu curat și sigur.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233