dobroge.tv

Live

Gunoaie, asta văd toți cei care vin cu trenul la Constanța

01 septembrie 2020
Publicitate

Gunoaie la tot pasul. Așa se descrie peisajul peste căile ferate în zona Medeea. Locuitorii zonei gestionează cum pot situația. Unii fac singuri curat și înaintează reclamații municipalității. Însă degeaba... Alții, în schimb, continua să arunce la întâmplare tot ce nu le este necesar peste șinele de tren.

Oamenii care locuiesc chiar vizavi de șinele de tren sunt disperați. Ei spun că s-au săturat să trăiască lângă un focar de infecție. Locatarii spun că se gospodăresc singuri pentru că nu pot aștepta mereu autoritățile să adune gunoiul, care nu se autosesizează. Mizerie se face pentru că bunul simț al unora lipsește cu desăvârșire. 

Oamenii cred că cei care își aruncă gunoiul peste căile ferate ar face asta noaptea, când nu sunt văzuți. Pe lângă focarul de infecție care s-a creat și mediul insalubru prin care trec oamenii, groapa de gunoi a cartierului este o imagine dezolantă pentru călătorii care se deplasează cu trenul. Aceștia sunt întâmpinați cu mormane de gunoaie. 

 Pentru a se putea interveni, trebuie, conform legii, să fie sesizată Garda de Mediu, însă ar putea să intervină și Poliția Locală. Cei care sunt prinși că aruncă gunoaie în spații neamenajate, riscă amenzi până la 6.000 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233