dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Oameni nevoiţi să aştepte autobuzul pe bănci rupte și ruginite

29 august 2020
Publicitate

Bănci rupte și ruginite, în stația de autobuz - de asta au parte cei care au ghinionul să ajungă la spitalul de pneumologie cu transportul în comun. La capăt de linie, unde așteaptă mașina oameni bătrâni și bolnavi, nici vorbă de adăpost în care să se ferească de ploaie sau de soare. Cei care locuiesc în zonă spun că situația este așa de ani de zile.

Pe băncile vandalizate, oamenii își fac loc, în așteptarea autobuzului. Mai grav este că mulți dintre ei vin direct de la spital, și așa slăbiți, iar să aștepte mașina în soare, ploaie și vânt, este un pericol în plus pentru sănătatea lor. Pentru că nu au unde să se așeze, o bătrână care merge în baston se sprijină de mașinile parcate în zonă.

Cei care stau în zonă, la capăt de linie, s-au obișnuit deja cu peisajul dezolant, de care autoritățile pare că au uitat.

Până când stația de la capătul lui 3 va fi amenajată, oamenii trebuie să se adapteze cum pot. Între timp, primăria schimbă bordurile din centrul orașului, uitând că lângă un spital de boli respiratorii, oamenii nu au niște banale bănci.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233