dobroge.tv

Live

Un jandarm a salvat viața a cinci persoane, printre care o tânără însărcinată, în timpul său liber

Un jandarm a salvat viața a cinci persoane, printre care o tânără însărcinată, în timpul său liber
10 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un jandarm de 25 de ani din București a salvat cinci persoane, printre care și o tânătă însărcinată, implicate într-un accident rutier, în timp ce se afla în timpul liber. Acesta a scos din mașina avariată toate cele cinci persoane și le-a îndepărtat de locul accidentului, unde exista pericol de explozie.

Conform Ministrului de Interne, Marcel Vela, tânărul Emil a fost singurul ce a oprit la locul accidentului, deși prin zonă mai treceau și alte mașini. Acesta povesteşte că echipajele medicale au ajuns în câteva minute, iar toate persoanele au fost transportate la spital în siguranţă.

Dragi prieteni,

Astăzi mi-am dorit să dedic câteva clipe lui Emil, un tânăr cu prezență de spirit, curaj și dragoste față de oameni. Emil a salvat cinci persoane, între care și o tânără însărcinată, dintr-o mașină avariată, răsturnată în afara părții carosabile.

Poate că veți spune că foarte mulți semeni de-ai noștri ar fi procedat la fel. Poate! Dar, el a fost singurul care a oprit la locul accidentului, deși prin zonă mai treceau și alte mașini. Era în timpul său liber și nu a ezitat nici o clipă să ofere ajutor.

Cu multă grijă i-a scos pe toți afară în siguranță. Ulterior, i-a transportat pe rând la mașina sa, fiindcă exista în orice moment pericolul unei explozii. Echipajele medicale au ajuns în câteva minute, iar toate persoanele au fost transportate la spital în siguranță!

La doar 25 de ani, Emil a demonstrat că și-a ales meseria potrivită, cea de a fi in slujba oamenilor! Emil este la început de carieră în cadrul Jandarmeriei București și sunt sigur că va avea o carieră frumoasă și plină de satisfacții. Pentru că asta merită pe deplin!

Felicitări, tinere salvator!”, a scris Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233