dobroge.tv

Live

Șoferița care a desfigurat o tânără, reținută de polițiști: „Mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat”

Șoferița care a desfigurat o tânără, reținută de polițiști: „Mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat”
10 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Femeia care a atacat-o și desfigurat-o pe Cristina Joia într-un magazin din Capitală, a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, după mai bine de cinci ore de audieri. Agresoarea se apără spunând că designerul i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină și ar fi înjurat-o.

Jurnalistul Ovidiu Oanță, a scris pe pagina sa de Facebook detalii despre agresoare. „Femeia care a rănit-o violent pe Cristina Joia va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare. Ștefania Andrei are 34 de ani și susține că nu este în firea ei să fie violentă, dar pune agresiunea pe seama faptului că victima „i-ar fi rupt” ștergătoarele și ar fi jignit-o”, scria jurnalistul pe Facebook.

Cristina Joia a depus plângere penală împotriva femeii care a lovit-o brutal în timp ce se afla la cumpărături, într-un magazin din Capitală. Poliţiştii au efectuat două descinderi, prima la adresa unde figura femeia în acte şi a doua la o locuinţă din sectorul 5 unde domicilia fără forme legale şi de unde au şi ridicat-o, scrie Adevărul. Aceasta va fi reținută pentru 24 de ore.

Agresoarea a recunoscut că a lovit-o pe Cristina Joia, însă susţine că a reacţionat astfel pentru că designerul i-ar fi rupt ştergătorul de la maşină și ar fi înjurat-o.

Raportul preliminar al Institutului de Medicină Legală privitor la consecinţele atacului reprezintă o probă foarte important în acest dosar și este așteptat de polițiști. În funcţie de ce spun legiştii poate fi schimbată încadrarea juridică la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

Videoclipul în care femeia este condusă către Secția 14 de Poliție a fost preluat de toate publicațiile, mai ales datorită dialogului dintre femeie și reporteri.

„Reporter: Bună seara! Ce s-a întâmplat?

Femeie: Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.

Reporter: Și asta a justificat să fiți atât de pornită?

Femeie: Nu

Reporter: Și de ce ați lovit-o?

Femeie: Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat

Reporter: Soluția este să o lovești?

Femeie: Nu, nu este o soluție.

Reporter: Îți pare rău? Consideri că ai greșit?

Reporter: Ați văzut că ați lăsat-o acolo într-o baltă de sânge?

Femeie: Nu era nicio baltă de sânge. Am lovit-o și am.... pur și simplu...

Reamintim că designerul emisiunii „Visuri la cheie”, Cristina Joia, a fost bătută în seara de sâmbătă, 7 noiembrie, într-un magazin din București, de către o femeie căreia îi reproșase că a blocat trecerea de pietoni și parcarea magazinului. -- Tânără desfigurată în bătaie după ce i-a reproșat unei șoferițe că a blocat o trecere de pietoni

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233