dobroge.tv

Live

Tânără desfigurată în bătaie după ce i-a reproșat unei șoferițe că a blocat o trecere de pietoni

Tânără desfigurată în bătaie după ce i-a reproșat unei șoferițe că a blocat o trecere de pietoni
09 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie”, a fost bătută în seara de sâmbătă, 7 noiembrie, într-un magazin din București, de către o femeie căreia îi reproșase că a blocat trecerea de pietoni și parcarea magazinului.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00, iar Secția 4 de Poliție a fost sesizată despre agresiune printr-un apel la 112, anunță Poliția Capitalei.

Povestea a fost adusă în atenția publicului de către jurnalistul Ovidiu Oanţă prin intermediul unei postări pe Facebook. Acesta menționează că, deși Poliția a identificat agresoarea, „nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală”.

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiază, într-un magazin din Calea Șerban Vodă. O femeie căreia îi reproșase că a blocat cu mașina o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o în plină figură cu un obiect tare-nu e clar dacă un "box" sau cheie-zdrobindu-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri. Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală.”, scrie Ovidiu Oanţă.

Poliţia Capitalei transmite că poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru depistarea autorului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului, este menționat în comunicat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233