dobroge.tv

Live

Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu, noii viceprimari ai municipiului Constanța. VIDEO

Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu, noii viceprimari ai municipiului Constanța. VIDEO
09 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

În cadrul primei ședințe a Consiliului Local Constanța de luni, 9 noiembrie, Ionuț Rusu a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului. Acesta va exercita primul calitatea de înlocuitor al primarul Vergil Chițac. Cel de-al doilea viceprimar ales este Florin Cocargeanu.

La ședință au participat 25 de consilieri locali, în Sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ și alți doi au fost prezenți on-line. Întâlnirea a fost condusă de consilierul P.N.L. Stere Hira, ales prin vot de aleșii locali ca președintele de ședință pentru următoarele trei luni.

Primul propus a fost Ionuț Rusu, consilier local P.N.L. Acesta a fost numit viceprimar cu 19 voturi pentru și opt împotrivă, scrie Focus Press.

Îmi voi dărui toată priceperea pentru reconstrucția Constanței și pentru o viață mai bună pentru toți constănțenii. Am bătut mările și oceanele și de fiecare dată m-am întors aici, la Constanța. De astăzi, familia mea are peste 300 de mii de membri. Vreau să îmbunătățesc Constanța. Constănțenii au nevoie de încredere în ziua de mâine. Constănțenii au nevoie de soluții. Nu pretind că am toate soluțiile, dar am credința și determinarea de a găsi soluțiile. Vreau ca, în 2024, Constanța să fie un oraș european“, a declarat Ionuț Rusu după alegerea sa în funcția de viceprimar.

A doua propunere aparține Alianței USR-PLUS, în persoana lui Florin Cocargeanu, care a obținut același număr de voturi: 19 pentru și opt împotrivă, menționează sursa citată.

Mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Sper ca peste patru ani să fiți mulțumiți de alegerea pe care ați făcut-o acum“, a declarat noul viceprimar, Florin Cocargeanu.

Sursă foto: Facebook Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233