dobroge.tv

Live

CARANTINĂ PARŢIALĂ ÎN ROMÂNIA

ATENŢIE, CONSTĂNŢENI! De luni, se închid trei din piețele agroalimentare din oraș - ce pieţe rămân deschise

ATENŢIE, CONSTĂNŢENI! De luni, se închid trei din piețele agroalimentare din oraș - ce pieţe rămân deschise
08 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

De luni, se închid trei din piețele agroalimentare din oraș! Începând cu data de 9 noiembrie 2020, activitatea următoarelor piețe din municipiul Constanța va fi suspendată:Tomis III,TIC TAC,CIREȘICA.

Vor rămâne deschise următoarele piețe agroalimentare:Brotăcei,Filipescu,I. L. Caragiale,Piața agroalimentară de pe varianta Constanța - Ovidiu.

Piața Grivitei se va redeschide după ce vor fi executate mai multe lucrări de reamenajare a spațiului (înlăturarea sticlei din tâmplăria de aluminiu) pentru a se asigura condițiile de funcționare cu respectarea normelor sanitare.

"Aceste decizii au fost luate pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID 19, în conformitate cu prevederile H.G. 935/2020, art.1, pct 9.Poliția locală va informa producătorii care își desfășoară activitatea în piețele sus menționate și va asigura respectarea legii pe perioada Stării de alertă. De asemenea, echipaje ale poliției locale vor controla piețele agroalimentare care nu sunt in administrarea primăriei pentru a se asigura ca sunt respectate noile reglementări legislative.În continuare trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă!", au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a scris pe contul său de Facebook că a discutat cu premierul Orban despre situaţia producătorilor locali. 

„Astfel, am ajuns la concluzia că Primăria Municipiului Constanţa va putea asigura spaţii de desfacere pentru producătorii locali în locuri cu un bun vad comercial. În acest sens, vom aplica una dintre următoarele două măsuri: - vom constitui pieţe în exteriorul acelora care se închid; - acolo unde nu vom putea organiza pieţele în exterior, vom direcţiona producătorii către locurile rămase libere în pieţele care nu se închid. Precizez că sunt foarte interesat ca locuitorii Constanţei să consume produse româneşti de calitate şi la fel de interesat ca producătorii autohtoni să beneficieze de toate condiţiile pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, chiar şi în aceste vremuri mai degrabă tulburi decât prospere. Îi asigur de tot sprijinul meu şi le doresc să treacă cu bine peste această perioadă. P.S. Aş vrea să subliniez cuvântul ”producători”. A nu se confunda cu samsarii de fructe şi legume”, a scris primarul oraşului.

Sursă foto: Facebook Primăria Constanţa

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233