dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Piaţa din Tomis III se închide de luni. Reacţia emoţionantă a unei comerciante: ''Uitați ce mâini crăpate am''

07 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Și piețele agroalimentare cu activitatea în interior din întreaga țară vor fi închise. Iar această măsură a creat adevărate nemulțumiri în rândul comercianților din Tomis III. Oamenii se plâng că altă sursă de venit nu au. Mai mult, sunt de părere că lumea nu se îmbolnăvea în interiorul piețelor: clienții sunt puțini și toate normele sanitare se respectă, mai spun vânzătorii.

„Uitați ce mâini crăpate am. Am muncit de când s-a dezghețat pământul şi până acuma, ni se strică munca", este reacția unei comerciante din Piața Agroalimentară Tomis III. Aproape cu lacrimi în ochi, femeia spune că nu știe ce va face pentru a-și câștiga pâinea.

Vestea că piețele agroalimentare acoperite vor fi închise de luni, a venit ca un trăsnet în rândul comercianților. Oamenii spun că nu este aglomerat în interior și că piețele nu ar reprezenta un factor de răspândire a virusului SARS-CoV2. O spune Alexandra, o femeie care vinde fructe și legume la o tarabă din Tomis III. Și ea, și colegii din piață și-au luat toate măsurile de protecție de luni de zile.

„Nu văd care ar fi infectarea, când noi ziua, la ora 14:00, nu avem nici 10 persoane în piaţă, la supermarket pune toată lumea mâna pe marfă? Toți venim aici pentru că avem datorii, avem o rată la casă, avem copii de crescut, avem de toate”, a spus Alexandra.

Nici clienții nu sunt încântați de această măsură.

„Preferăm piața că în magazin e mai scump, la pensiile noastre....”, a spus un constănţean,

În piețele agroalimentare din zonele publice deschise va putea continua activitatea, însă doar cu respectarea tuturor normelor sanitare din contextul pandemiei de COVID-19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233