dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Controale după numărul mare de infectări cu noul coronavirus din oraș

05 noiembrie 2020
Publicitate

Zonele aglomerate din Constanța au fost ținta oamenilor legii. În Tomis III, de pildă, echipe mixte ale forțelor de ordine, inclusiv polițiști în civil, au verificat dacă oamenii poartă corespunzător masca de protecție. Constănțenii prinși pe picior greșit au căutat scuze. Dacă astăzi au primit doar avertismente, data viitoare riscă amenzi de până la 2.500 de lei.

Zona Tomis III din Constanța este una dintre cele mai aglomerate din oraș. Iar în plină criză sanitară, nu sunt puțini cei care încearcă să păcălească regulile.

Echipe mixte, dar și polițiști în civil au stat de vorbă cu constănțenii. Cei prinși pe picior greșit s-au justificat. Din fericire, au primit doar avertismente verbale. Data viitoare, însă, riscă să scoată bani din buzunar.

Și în perioada următoare vor avea loc acțiuni ale forțelor de ordine, pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus. În special, vor fi vizate zonele aglomerate.

Joi, în județul Constanța au fost anunțate 279 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV 2, iar la nivel național îmbolnăvirile s-au apropiat de 10.000.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233