dobroge.tv

Live

Elevii, în vizită la IPJ Constanța și IJJ Constanța! Câini au fost atracția principală - FOTO

Elevii, în vizită la IPJ Constanța și IJJ Constanța! Câini au fost atracția principală - FOTO
24 octombrie 2024
Redactia DTV
Publicitate

În cursul zilei de ieri, 23 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști rutieri, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștii Serviciului Criminalistic, au organizat activități ludico-educative cu elevii din cadrul mai multor unități de învățământ din județul Constanța.

Astfel, cei mici au vizitat sediul Serviciului de Siguranță Rutieră și sala de pregătire a polițiștilor de la acțiuni speciale, unde au fost primiți cu căldură de polițiștii prezenți, care, pe lângă răspunsurile oferite întrebărilor legate de munca de poliție, le-au oferit curioșilor și sfaturi preventive.

Tehnica din dotare, demonstrațiile polițiștilor și a câinilor de urmă i-au captivat pe copiii joviali.

De asemenea, polițiștii le-au transmis faptul că nu trebuie să le fie teamă să semnaleze orice caz de bullying, nu trebuie să răspundă violenței cu violență, ci să semnaleze astfel de comportamente părinților și cadrelor didactice.

Activitățile fac parte din cadrul Campaniei de prevenire a victimizării minorilor ,,Tăcerea e tot violență, vocea ta e soluția!”

Jandarmii au primit vizita elevilor în cadrul Programului Național „Școala Altfel”

Astăzi jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au primit în vizită peste 150 de elevi din cadrul Școlilor Gimnaziale nr. 8 și 37 din municipiul Constanța, iar la Detașamentul din Medgidia, pe cei ai școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” din Medgidia.

„Au fost 4 vizite care s-au consumat intens în discuții, prezentări ale activității noastre, ale tehnicii și autospecialelor folosite și…. deloc în ultimul rând, cu prezentarea colegilor noștri blănoși Rex, Liv, Reea și Thor.

A fost pentru toți o zi plină de voie bună, iar câinii au fost mereu aplaudați la scenă deschisă și s-au distrat și ei împreună cu copii.”, transmite IJJ Constanța.


Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233