dobroge.tv

Live

Accident mortal între Agigea și Techirghiol. Două tinere au murit! Vinovatul era băut

Accident mortal între Agigea și Techirghiol. Două tinere au murit! Vinovatul era băut
16 octombrie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” au fost sesizați, prin apel la numărul 112, despre producerea unui accident rutier care s-a produs pe DN38, între localitățile Agigea și Techirghiol.

La fața locului au fost trimise: o mașină de stingere, descarcerarea, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj din cadrul SAJ Constanța.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme. În urma impactului, una dintre mașini (Chevrolet Aveo) a fost aruncată într-un TIR care transporta eoliene.

„Au fost găsite două victime în stop cardiorespirator și o victimă conștientă.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Cele două victime (femei) au fost scoase din mașină (Chevrolet Aveo) de către pompierii din cadrul ISU „Dobrogea”. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, acestea au fost declarate decedate. Cele două aveau 21, respectiv 28 de ani.

Șoferul din cea de-a doua mașină a primit îngrijiri medicale la fața locului. Acesta a refuzat transportul la spital.

Se pare că acesta ar fi fost vinovat de producerea accidentului.

Ce spun polițiștii?

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN38, în afara localității Agigea.

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicat două autoturisme.

În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule.

Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.Totodată, polițiștii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezența unor substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii continuă cercetările.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233