dobroge.tv

Live

Povestea „Music for Autism” continuă și anul acesta! Campania aniversează 12 ani de muzică, susținere și realizări

Povestea „Music for Autism” continuă și anul acesta! Campania aniversează 12 ani de muzică, susținere și realizări
07 octombrie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Campania „Music for Autism” aniversează 12 ani de muzică, susținere și realizări. Cu această ocazie, constănțenii și nu numai sunt invitați să sărbătorească acest moment alături de organizatori și trupa Bosquito, vineri, 18 octombrie 2024, în Club Doors, începând cu ora 20:30!

Bosquito este o formație românească de muzică, fondată de Radu Almășan. Trupa abordează un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care variază de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de rock alternativ.

„De-a lungul celor 12 ani de campanie, s-au susținut peste 80 de concerte cu artiști români, avem 5 beneficiari și am realizat 7 inaugurări. Am reușit să dotăm centrele școlare pentru educație incluzivă din Constanța cu materiale didactice și terapeutice, aducând un impact pozitiv în viețile multor copii. Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania „Music for Autism”, prin care ne propunem demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi) și reabilitarea terenului de sport din cadrul CȘEI „Maria Montessori” Constanța.”, au transmis reprezentanții campaniei.

Timp de 12 ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. „Music For Autism”a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de Cargo, Vama, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Lupii lui Calancea, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Bucovina, Altar, Anton, The R.O.C.K.( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub, Ionuț Micu & Adrian Naidin, Taxi, Phoenix, Provincialii, Alexandru Andrieș, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Dan Bittman și Marius Bațu etc.

Campania „Music for Autism” este un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități. Aceasta s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Rolul campaniei este de a educa şi sensibiliza publicul prin acest mesaj: „Autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se găsesc și pe: – https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/.

Biletele se achiziționează astfel:

https://m.iabilet.ro/bilete-constanta-concert…/…
https://www.ambilet.ro/?s=bosquito+doors

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233