dobroge.tv

Live

„Simfonia Luminii“ este gata să fie pusă în scenă

„Simfonia Luminii“ este gata să fie pusă în scenă
06 iunie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Pregătirile pentru cel mai mare spectacol de lumini, sunet și culoare care a fost organizat până acum la Constanța, Symphony of Light, au intrat pe ultima sută de metri.

Scena pe care Delia va urca vineri seară în Piața Ovidiu a fost deja amplasată, iar tehnicienii care vor transforma centrul istoric al Constanței într-o lume de basm își fac ultimele pregătiri.

Organizatorii au anunțat deja că surprizele se vor ține lanț pe parcursul celor peste trei ore de spectacol și chiar le-au recomandat constănțenilor care nu vor să rateze vreun moment să vină din timp pentru a evita aglomerația.

Symphony of Light este programat să înceapă la ora 20 și include, printre altele, o întâlnire cu Mr. Mirrors, un program artistic special pregătit elevii Colegiului de Arte „Regina Maria“, un spectacol de proporții cu lasere, fum, proiecții și mult sunet, dar și un spectacol dans care promite să încingă atmosfera la propriu. Toate acestea alcătuiesc de altfel o uriașă poveste, spusă prin imagini și multă culoare, care îi va transpune într-o luptă epică dintre bine și rău.

Seara se va încheia la fel de spectaculos, cu un super concert marca Delia, care va aduce în premieră la Constanța „Rockadelia“.

Symphony of light“ este un proiect organizat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, care va oferi o altfel de deschidere a sezonului distracției la malul Mării Negre.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233