dobroge.tv

Live

Cerul Constanței va fi brăzdat de lasere, lumini și culoare

Cerul Constanței va fi brăzdat de lasere, lumini și culoare
04 iunie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Vineri seara, începând cu ora 20, Piața Ovidiu din Constanța va fi gazda celui mai mare spectacol de lasere care a fost pus în scenă până în prezent pe litoralul românesc.

De la lumina soarelui și până la cea a lunii, cerul de deasupra centrului istoric al orașului va fi învăluit într-o simfonie a culorilor, a imaginilor, a sunetelor și a efectelor speciale, care promite să îi ducă pe toți cei prezenți într-o lume de basm, plină de mistere și de povești.

Atmosfera de la „Symphony of light“ va deveni pe alocuri incendiară, grație efectelor pirotehnice și a dansului cu foc realizat de una dintre cele mai apreciate trupe de dansatori profesioniști din România. Aceasta a pregătit un scenariu special pentru întâlnirea cu publicul constănțean, din care nu vor lipsi personajele mitologice, istoria și eterna luptă dintre bine și rău.

Constanța și Dobrogea va fi și ea prezentă în toată această poveste prin elevii Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, care vor pune în scenă un program autentic dobrogean, cu numeroase influențe specifice spațiului dintre Dunăre și mare.

Atmosfera incendiară din Piața Ovidiu va continua până spre miezul nopții grației unui spectacol marca Delia, care va aduce pentru prima dată la Constanța ultimul său spectacol, „Rockadelia“.

„Symphony of light“ este un proiect organizat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, care va oferi o altfel de deschidere a sezonului distracției la malul Mării Negre.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233