dobroge.tv

Live

Organizația Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal

Organizația Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal
10 februarie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă și Răzvan Filipescu au anunțat, împreună, că organizația Pro Romania a trecut la Partidul Național Liberal (PNL).

Tema conferinței de astăzi este despre echipă. Despre echipa PNL care astăzi primește un bust de încredere, un bust de forță, atât la nivelul Consiliului Județean, cât și la nivelul unor localități importante din județul Constanța. Îi urez bun venit noului meu coleg, domnul Răzvan Filipesc. Am o părere extrem de bună despre întregul grup care provine din PRO România și se alătură astăzi Partidului Național Liberal. Profit de ocazie ca să-mi exprim aprecierea față de Răzvan, pe care îl consider unul dintre cei mai buni specialiști în agricultură din județul Constanța, nu o pricepere aplicată în acest domeniu și nu pot să ignor experiența sa în domeniul turismului, mai ales că ne desfășurăm activitatea în județul Constanța, un județ cu specific în acest domeniu”, a declarat Bogdan Huțucă.

El a spus despre cei care se alătură PNL Constanța că sunt oameni care au o experiență politică și știu să desfășoare activități politice, se pricep foarte bine în zona aceasta de campanie electorală.

„Cred că acest parteneriat pune pe masă idei, proiecte, o viziune comună, consolidând Filiala PNL Constanța, aducând împreună oameni muncitori și oameni bine pregătiți din punct de vedere profesional. Din punct de vedere administrativ și politic, colaborarea noastră a fost deja testată în cadrul Consiliului Județean, iar cu toții puteți observa de-a lungul timpului că pe absolut toate proiectele cu impact semnificativ pentru județul Constanța, în cele mai multe situații, votul a fost unul identic. Aș dori să privim acest moment ca pe un start foarte decis al Filialei PNL Constanța într-un an care se anunță foarte intens”, a completat președintele PNL Constanța.

„Mulțumesc pentru aprecierea pe care liberalii o au față de noi, cei din Pro România. Decizia este una hotărâtă și analizată și se bazează pe câteva lucruri. Proiectele noastre sunt complementare, dar vorbim despre calitatea umană. Avem alături de noi oameni implicați în comunitățile lor, oameni care doresc să atragă fonduri pentru îmbunătățirea calității oamenilor (…) Decizia de a trece la PNL a fost gândită înainte și se bazează și pe proiectele pe care le-am susținut în Consiliul Județean Constanța. Proiectele și preocupările noastre au fost completate, ne dorim îmbunătățirea infrastructurii de sănătate, drumurile spre sudul județului, dezvoltarea învățământului”, a spus Răzvan Filipescu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233