dobroge.tv

Live

OMD Mamaia-Constanța, bilanț și planuri de viitor: „Pentru 2024 avem planuri foarte ambițioase”

21 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Organizația de Management a Destinației (OMD) Mamaia – Constanța a organizat joi, 21 decembrie, o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat bilanțul activităților organizației. Evenimentul este susținut de președintele OMD, George Măndilă, care a vorbit despre activitatea organizației în acest an, dar și despre perspectivele pentru 2024.

Activitatea zilnică a organizației după înființare, adică din luna mai, a fost generată, concepută, executată și finalizată de către președinte și echipa de conducere a OMD. Angajamentul nostru luat la depunerea documentației la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a fost de a rezolva și situația managerului de destinație în maximum un an de la înființare. Din luna mai până în octombrie 2023, am organizat două concursuri pentru ocuparea unor funcții”, a menționat George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța. El a menționat că anul viitor va avea loc un concurs pentru ocuparea unei noi funcții în departamentul de comunicare și relații publice

Președintele OMD a anunțat că s-a început achiziția unei strategii de marketing turistic al Asociației OMD Mamaia-Constanța care se va finaliza la finalul lunii martie-aprilie 2024.

„La jumătatea lunii iulie, am început să organizăm la scena din Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia evenimente. Această scenă am adus-o în stare de funcționare și am adus acolo o serie de spectacole cu diverși artiști din România, de ce? Pentru a oferi turiștilor existenți în stațiune un mod plăcut de a petrece serile de weekend, având în vedere că acești turiști sunt plătitori de taxă de promovare de 1% și este normal să întoarcem în favoarea lor astfel de servicii de entertainment”, a mai declarat președintele OMD.

Ulterior, acesta a menționat că în toamnă, OMD Mamaia-Constanța a făcut primii pași în plan internațional prin participarea la târgurile internaționale de turism.

„Pentru anul acesta au fost alese două dintre cele mai importante târguri: Târgul de la Londra, un târg business to business și Târgul de la Varșovia (...) După ce ne-am întors în țară am contactat atât tour-operatorii cunoscuți la cele două târguri cât și potențialii parteneri media, bloggeri, influenceri, jurnaliști. Suntem în prezent în discuții cu ei pentru elaborarea celor mai bune strategii pentru viitor”, a mai spus George Măndilă.

El a vorbit și despre planurile pentru anul viitor.

„Pentru 2024 avem planuri foarte ambițioase. Ne propunem, cu începere de la 1 mai vrem să demarăm seria de concerte la Piațeta Cazino din Mamaia. Totodată, ne propunem să revitalizăm Piațeta Perla din Mamaia, cu începere de la finalul lunii iunie, mai exact de Rusalii, cu evenimente în cadrul acelei Piațete. Totodată, ne propunem să facem câteva filme de promovare a destinației turistice Mamaia-Constanța. Ne propunem să facem și câteva infotripuri, atât pentru partenerii media cât și pentru tour operatori. Vom avea de ales ori în minivacanța de 1 mai, ori în minivacanța de Rusalii sau în weekendul ce va avea loc odată cu festivalul Neversea”, a declarat George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

El a menționat că vor continua publicitatea în mass-media națională, în internet și pe rețelele sociale și vor fi prezenți și la târgurile de turism

„Baza o punem pe Târgul de Turism de la Romexpo din februarie 2024, dar și pe alte târguri din exterior în momentul în care ministerul va publica sau va comunica oficial lista de târguri pentru 2024. Totodată, dorim să încheiem noi parteneriate la evenimentele majore din stațiune și așteptăm și propuneri din partea parteneriatelor asociate cu noi în OMD referitoare la proiecte pentru 2024”, a mai spus președintele OMD.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233