dobroge.tv

Live

Protest al polițiștilor de penitenciare. Vor lăsa închisorile nepăzite de Crăciun și de Revelion: „Ne cerem scuze românilor că nu îi putem păzi de hoții din Guvern”

15 decembrie 2023
Publicitate

În semn de protest, polițiștii de penitenciare vor lăsa pușcăriile nepăzite de Crăciun și de Revelion. Polițiștii de penitenciare strigă: „Păzim România de tâlhari, dar ne cerem scuze românilor că nu îi putem păzi de hoții din Guvern”, au transmis sindicaliștii. De asemenea, aceștia susțin că vor refuza să mai primească infractori și să acorde vizite deținuților. Sindicatele din penitenciare cer deblocarea legii salarizării unitare, deblocarea normelor de echipare și de hrană, dar și eliminarea discriminărilor în ceea ce privește pensiile militare de stat.

Guvernul României a reușit “performanța” de promite majorarea doar cu 100 de lei a salariilor polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare, pentru a susține sutele de mii de sinecuri, corupția și iresponsabilitatea in cheltuirea banilor publici, in timp ce somnorosul șef al statului se lăfăie într-un lux supărător de extravagant, plătit de un prim-ministru fomist de putere și cu vocație de președinte de țară”, se arată într-un comunicat trimis de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Membrii Federației susțin consideră că lipsa de interes a guvernanților față de structurile din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională afectează calitatea serviciilor oferite cetățenilor.

Începând de astăzi, alte șase unități penitenciare, printre care cele din Galați, Târgu Mureș, Vaslui, Brăila și Constanța nu vor mai intra în serviciu, urmând ca punctul culminant să fie de Crăciun și de Revelion când polițiștii de penitenciare nu se vor mai prezenta la serviciu. Și atunci să vedem cine va păzi deținuții în penitenciare” a declarat Cosmin Dorobanțu, președinte al Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor

În lipsa unui răspuns din partea guvernanților, protestele vor continua și în zilele următoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233