dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Teribilismul l-a costat viaţa pe un tânăr de doar 24 de ani. George este plâns de familie şi de apropiaţi: ''Mi-ai rupt sufletul''

12 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 24 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit ce a avut loc în acaestă dimineaţă, la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. George I. a pierdut controlul maşinii care a sărit peste un sens giratoriu, iar apoi s-a răsturnat. Primele date arată că tânărul conducea cu 170 de km/h şi avea suspendat dreptul de a conduce.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi, în noaptea de luni spre marţi, cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieşire din municipiul Constanţa, s-a produs un accident rutier grav.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configuraţia drumului şi ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu”, au precizat poliţiştii.

La locul accidentului au ajuns şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, două ambulanţe SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă.

Din păcate, tânărul a fost declarat decedat de medicul echipajului SMURD.

“În urma verificărilor s-a constatat faptul că şoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Mesaje dureroase au fost postate pe reţelele de socializare de către cei care l-au cunoscut şi apreciat. George I. apare în mai multe fotografii purtând uniforma de salvamar. “Mi-ai rupt sufletul din mine”, a scris sora tânărului pe reţelele de socializare. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233