dobroge.tv

Live

Florin Cîțu, la DNA în dosarul achiziției de vaccinuri anti-COVID

Florin Cîțu, la DNA în dosarul achiziției de vaccinuri anti-COVID
06 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Fostul premier Florin Cîţu a ajuns, miercuri, la DNA pentru a fi audiat în dosarul achiziţiei de vaccinuri din pandemie. A stat mai puţin de jumătate de oră, iar la ieşire a afirmat că şi-a îndeplinit atribuţiile cu respectarea legislaţiei.

„Ce pot să vă spun este că mi-am exercitat atribuţiile de prim-ministru cu respectarea legislaţiei în vigoare. Mai mult de atât nu pot să vă spun. (...) Acestea sunt declaraţiile pe care pot să le dau astăzi. (...) Dacă vă uitaţi la execuţia bugetară pe 2021 veţi vedea că execuţia este mai bună decât a fost estimată la începutul anului”, a declarat Florin Cîţu, la ieşirea din sediul DNA.

Întrebat dacă este vinovat sau nu, Florin Cîţu a răspuns: „Mi-am exercitat atribuţiile de prim-ministru, cu respectarea legislaţiei în vigoare. (...) Nu pot să discut despre dosar, pot doar să vă spun că tot ce am făcut atunci a fost cu respectarea legislaţiei în vigoare. (...) Adevărul o să iasă la suprafaţă în timpul acestei anchete”

În 23 noiembrie, DNA a cerut încuviințarea Parlamentului - în cazul lui Florin Cîțu - și a Președinției - în cazul foștilor miniștri USR ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă - pentru începerea urmăririi penale a celor trei, pentru achiziția vaccinurilor anti-COVID în timpul pandemiei. În comunicatul DNA nu a fost precizat niciun nume, menționându-se că este vorba despre trei persoane care făceau parte din Guvernul României -- detalii aici: DNA cere ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu şi a foştilor miniştri Vlad Voiculescu şi Oana Mihăilă în dosarul vaccinurilor din pandemie


Sursă foto: captură digi24.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233