dobroge.tv

Live

Vergil Chiţac a depus jurământul ca primar al Constanţei- Ludovic Orban, prezent la eveniment

29 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Constanţa are de astăzi un nou primar. Vergil Chiţac este învestit în funcție în sala „Remus Opreanu” a Prefecturii Constanţa. La eveniment participă şi premierul României, Ludovic Orban.

În sala „Remus Opreanu”, depune jurământul şi preşedintele ales al Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.

Fecare va avea un loc la masa oraşului nostru, Constanţei, sunt mândru că stau în capul acestei mese şi vom decide împreună. Am primit această victorie demn, am amânat festivitățile pentru finalul mandatului când voi putea să vă privesc în ochi, conștient că am putut face tot ce a depins de mine pentru un oraș mai bun. Dar nu voi face asta singur. În perioada ce a trecut de la alegeri am constat că există un nivel uriaș de așteptare în rândul cetățenilor. Va trebui să înțelegem că efectul unei conduceri nefaste nu se pot șterge ca și cum ai șterge de pe tablă formule matematice scrise prost. Vom pune nava pe drumul corect, știm încotro să navigăm.Domnule ministru, să continuați să dați bănuți pentru Constanta, pentru programe și proiecte care vor dezvolta Constanța. Aceasta merită sa fie un loc mai bun pentru constănțeni. În actuala conjunctura, merită să fie pe un loc mai bun. Mă apropii de biroul primarului cu umilință. Sunt onorat și voi face tot posibilul pentru a justifica aceasta încredere“, a spus noul primar.

„Îl felicit pe domnul Chițac si pe constănțenii care l-au votat. Au făcut o alegere benefică. Sunt convins că se va petrece o schimbare profundă. Rigoarea, bunul simț, respectul, dezvoltarea vor fi caracteristicile acestui mandat. Sunt prezent să garantez susținerea proiectelor noii administrații. Proiecte de la nivel guvernamental. Constanța are oportunități de dezvoltare importante, e o poartă de ieșire - intrare în Europa.Vom fi partenerul administrației locale, știu ce înseamnă o administrare centrală care pune bețe în roate. Niciodată, Guvernul pe care-l conduc nu va face așa ceva.Avem proiecte importante, precum drumul expres Constanța-Tulcea, drumul Constanța - Mangalia, sunt proiecte importante pe care le-am demarat și au relevanță pentru județul Constanța“, a declarat primul ministru.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233