dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Neputincioşi în calea apelor: cinci fraţi au nevoie de ajutor, cel mai mic are doar 2 anişori

CONSTANŢA. Neputincioşi în calea apelor: cinci fraţi au nevoie de ajutor, cel mai mic are doar 2 anişori
29 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Furtuna care s-a abătut asupra judeţului Constanţa a provocat numeroase pagube. De departe cel mai afectat a fost Valu lui Traian unde mai multe străzi au fost inundate, apa intrând în casele oamenilor. Mulţi au fost nevoiţi să doarmă la prieteni, vecini sau rude şi au privit neputincioşi cum munca lor este distrusă de furia apelor.

Oamenii au povestit pe reţelele de socializare momentele crunte prin care au trecut, cum apa le-a pătruns în locuinţe, le-a ucis animalele şi le-a distrus bunurile. Aceştia au muncit zile în şir să scoată mâlul din case.

Pe pagina de Facebook "Valu lui Traian - Info'' a fost lansat un apel umanitar pentru ca cei cu suflet mare să doneze din puţinul pe care-l au pentru o familie care a pierdut tot în inundaţiile de luni, 26 octombrie. Cinci fraţi, trei băieţi şi două fete, au rămas neajutoraţi, în frig şi au nevoie de ajutor, mai ales că iarna se apropie. Cel mai mare are 10 ani, în timp ce cel mai mic doar 2.

"Avem nevoie de ajutor! Avem o familie cu 5 copii, în Valu, care a pierdut tot la inundația de acum câteva zile. Deja știu că va primi un pat, o masă și niște scaune. Dar le-a căzut inclusiv soba de teracotă cu care se încălzeau.Nu mai au nimic.Hai să facem un efort să-i ajutăm să nu îi prindă iarna în frig și cu casa goală.Fiecare dintre noi are prin casă lucruri de care se poate lipsi. Haideți să facem un efort! Mulțumesc!Telefonul bunicii care locuieşte în aceeași curte: 0733 681 737.Str Mihai Eminescu 170 este adresa", se arată în postare.

Sursă foto: Valu lui Traian - Info

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233