dobroge.tv

Live

Constănțenii au fost bombardați de mesaje Ro-Alert pe timpul nopții - patru avertizări în nici 24 de ore: „Pe timpul bunicii nu mai trimitea nimeni nimic și era zăpada cât casa”

Constănțenii au fost bombardați de mesaje Ro-Alert pe timpul nopții - patru avertizări în nici 24 de ore: „Pe timpul bunicii nu mai trimitea nimeni nimic și era zăpada cât casa”
26 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Județul Constanța se află încă de la ora 02.00 sub cod roșu de viscol, motiv pentru care autoritățile au transmis mai multe mesaje Ro-Alert pentru a avertiza populația să se adăpostească. Primul mesaj a fost transmis în jurul orei 03.30, următorul în jur de 06.00, apoi la 07.30 și la 09.45.

Unii constănțeni s-au revoltat pe rețelele de socializare că au fost treziți din somn sau că nu au reușit să doarmă toată noaptea din cauza alertelor. Mai mult, sunt persoane care au dezactivat notificările.

„Mă fraților, cu tot respectul, sistemul ăsta Ro-Alert, va funcționa atâta vreme românul de rând nu va anula aceste mesaje. Pai voi, dacă trimiteți 3 mesaje în toiul nopții, de ați speriat copii, bătrâni și până și pe cei mai sănătoși la cap, pai cine vă mai lasă sistemul activ????”, este unul dintre comentarii.

„Pe timpul lu bunica nu se mai trimitea nimic și erau zăpezile cât casa. Asta înseamnă iarnă zăpadă momente frumoase și mai puțin plăcute”

„Alta notificare? Nu au fost destule 3 în noaptea asta? O să ne zăpăcească cu alerte la minut. Vedem și noi vremea de afara. Nu trebuie să ne înștiințeze ei”

„Așa job sa tot ai și să dai notificări prin Ro-Alert”

„Ca să trăiți, dormiți liniștiți, fără să fiți îngroziți de sunetele apocaliptice ale Ro Alert, sunete ce induc invariabil senzația de panică doar când le auzi DEZACTIVAȚI funcția din telefon. Da, puteți scăpa de terifiantele sunete care te anunță în special noaptea, că ninge, că bate vântul, că plouă. Ăștia mai purii așa ca mine să ne întrebăm, cum naiba am ajuns la vârsta asta fără imbecilitatea RO alert? Putem oare supraviețui fără alertele lor inutile care devin cretine când se dau în cursul nopții? Sigur, da! Testat timp de 49 de ani”

„Mai terminați cu RO-Alertu că nu am închis un ochi toată noaptea”

Reamintim că județele Constanța și Tulcea se află, până la ora 16.00, sub cod roșu de vânt puternic și viscol-- detalii aici: Constanța, Tulcea și alte două județe, sub cod roșu de vânt cu rafale de peste 100 de km/h, viscol și vizibilitate redusă. Alte județe, sub coduri portocaliu și galben. HARTĂ


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233