dobroge.tv

Live

A plecat spre casa părinţilor, dar nu a mai ajuns. Timeea s-a stins din viaţă după ce un buldoexcavator a căzut peste mașina sa - era profesoară şi abia împlinise 24 de ani. ''Viața poate fi atât de crudă''

A plecat spre casa părinţilor, dar nu a mai ajuns. Timeea s-a stins din viaţă după ce un buldoexcavator a căzut peste mașina sa - era profesoară şi abia împlinise 24 de ani. ''Viața poate fi atât de crudă''
25 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O fată de doar 24 de ani a murit, iar sora ei este în stare gravă la spital în urma unui accident cumplit ce a avut loc vineri seară, pe Drumul Naţional 7, între localităţile Lipova şi Păuliş, judeţul Arad. Într-o curbă, un excavator s-a desprins de pe platforma pe care era transportat, şi a căzut direct peste maşina cu care cele două se întorceau acasă, la Săvârşin.

"În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la spital", a informat ISU Arad, potrivit Agerpres.

Cele două surori se îndreptau spre casa părintească din Săvârşin. La volan era Timeea, o tânără profesoară de religie, iar în dreapta sa se afla sora ei. Un bărbat de 51 de ani, din Săvârşin, transporta cu o autoutilitară în cuplu cu o semiremorcă, un buldoexacvator de aproximativ 25 de tone. Într-o curbă la dreapta, utilajul a căzut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism.

"Buldozerul nefiind ancorat pe trailer, în curbă, neadaptând cred că viteza la condiţiile de drum, a căzut de pe trailer", a povestit un martor, pentru observatornews.ro.

Maşina celor două surori a fost împinsă 100 de metri, iar apoi s-a rostogolit într-un câmp. La locul accidentului au ajuns de urgenţă salvatorii însă din nefericire, şoferiţa a murit pe loc.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul vinovat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Timeea era absolventă a Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie a Universităţii de Vest din Timişoara. La Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Arad era profesoară de la începutul acestui an şcolar, scrie aradon.ro. Sora ei, Roberta, are 21 de ani şi este în continuare în stare critică. Tânăra este studentă şi educatoare. Timeea îşi serbase ziua de naştere cu doar două zile înainte de accident.

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

"Timeea, suflet drag, încă refuz să cred că viața poate fi atât de crudă. Ai fost o colegă minunată, caldă și pură (îmi este imposibil să vorbesc despre tine la trecut). Chiar dacă, acum două zile, îți scriam cu ocazia zilei de naștere și mă gândeam la tine cu duioșie, cu un sentiment profund de admirație pentru răbdarea și educația cu care ai fost înzestrată, destinul a ales să ne umbrească, prematur, viețile tuturor celor care te-am cunoscut. În inima noastră ești nemuritoare. Odihnă veșnică, suflet blând!"

"Dumnezeu te-a luat prea devreme la el draga mea Timeea Timeea Recalo ai fost o fată minunată mereu ai fost o fată cu un suflet minunat . O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, toți oamenii te-au iubit și te-au respectat,dar Dumnezeu te-a iubit m-ai mult și te-a luat la el nu te vom uita niciodată draga noastră Timeea"

"Speranța nu este un reflector orbitor, ci mai degrabă o lumină licăritoare. Nu este un zgomot care să cutremure pământul ci o șoaptă umilă. Vei rămâne o speranță și un exemplu"

"Suntem șocați și profund îndurerați la răvășitoarea veste a decesului într-un tragic accident al colegei noastre, profesor de limba română, Recalo Timeea. Am pierdut un suflet blând, o persoană educată, bună, politicoasă, un cadru didactic tânăr, dedicat și iubit de elevi!

Să ne rugăm pentru colega noastră care a părăsit această lume mult prea devreme, într-un mod care ne-a șocat pe toți, iar familiei bunul Dumnezeu să-i dea puterea să treacă peste această cumplită tragedie.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Odihnă și lumină veșnică, suflet blând! Ne pare extrem de rău!", au scris colegii de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”.

Sursă foto: aradon.ro/Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233