dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prezent la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii

CONSTANȚA. Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prezent la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii
24 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, a fost prezent astăzi, la Constanța, la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, organizat la Pavilionul Expozițional în perioada 24-26 noiembrie. Târgul este deschis vizitatorilor, zilnic, între orele 10:00 – 18:00.

„Mulțumesc tuturor celor care au contribuit ca acest târg cu peste 100 de firme să poată fi deschis astăzi aici, la Constanța. Cred că destinație mai bună pentru HoReCa nu poate fi”, a declarat ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

El a urat succes tuturor expozanților, „să avem cât mai mulți dintre cei interesați din industria HoReCa care să treacă pragul dumneavoastră, să stabiliți contacte bune, să putem să ne creștem afacerile, aici”, a spus ministrul.

„Vom avea Consiliul Consultativ în Turism, astfel încât să putem finaliza strategia pentru turism. Cred eu că din această strategie trebuie să vină viziunea, ideile, felul în care vom dezvolta turismul românesc aici, pe litoral și nu numai. Ne vom pregăti și cu partea de prevenție”, a mai spus ministrul care a adăugat că, săptămâna viitoare se va întâlni cu ANPC și vor avea loc discuții pentru pregătirea sezonului de iarnă.

Vrem să fim mai pregătiți. Să avem valoare de bune practici, astfel încât turiștii să poată beneficia de un raport calitate preț corespunzător de servicii bune și să avem servicii bune pentru turiști eu vă invit să vizităm apoi pe expozanți pentru că întotdeauna serviciile bune țin și de salteaua pe care dormim și de ceaiul pe care îl bem și de mâncarea pe care o degustăm. Cu totul, în ansamblu trebuie să facă parte din povestea de succes pe care vrem să o spunem pe litoralul românesc, astfel încât anul viitor să avem un sezon estival care să aducă, pe de-o parte, acel grad de satisfacție turiștilor din România, și pe de altă parte să poată susține toată industria HoReCa din această zonă a țării. Cred că programele pe care o să le dezvoltăm împreună o să răspundă nevoilor dumneavoastră. Îmi doresc să avem o industrie HoReCa care să reușească să-și aducă un aport mai substanțial la PiB-ul României, ca parte a creșterii economice (...) ‹‹Fabricat în România›› trebuie să însemne întotdeauna și ‹‹Cumpără românește››”, a mai declarat ministrul.

Agenda evenimentelor:

Vineri, 24 noiembrie 2023

  • 11.00 – Deschidere oficială – cu participarea ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului, domnul Ștefan Radu Oprea, oficialităților centrale și locale, cât și a membrilor patronatelor și organizațiilor din turism;
  • 12.15 – Conferință presă – Sala de conferințe din cadrul Pavilionului Expozițional (etaj 1);
  • 13.30 – Atelier de lucru – Seminar – “Perspective și provocări Sezon 2024” - dezbatere liberă.

Sâmbătă, 25 noiembrie 2023

  • 10.30 – Workshop-uri: „Tehnologie tradițională vs. robotizare, în curățenia profesională”, „Sistematizarea operațională și monitorizarea digitală a procedurilor din curățenia profesională”, „Actualități și tendințe în cosmetica hotelieră;
  • 12.30 – Atelier de lucru – Specialiști resurese umane și recrutare personal extern.

Duminică, 26 noiembrie 2023

  • Sesiuni de demonstrații de lucru ale expozanților.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233