dobroge.tv

Live

Florin Cîțu își va da demisia din grupul senatorilor PNL. Ciuca: „Va deveni senator neafiliat”

Florin Cîțu își va da demisia din grupul senatorilor PNL. Ciuca: „Va deveni senator neafiliat”
24 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că PNL va vota în Senat pentru ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu. El a mai adăugat că a vorbit cu Cîțu și că acesta își va da demisia din grupul senatorilor PNL și va deveni senator neafiliat.

În momentul în care vom primi documentele de solicitare din partea DNA am obligativitatea, în calitate de președinte al Senatului, să convoc de îndată Biroul Permanent și,m în baza analizei și deciziei Biroului Permanent, documentele să fie înaintate către Comisia Juridică, comisie care va analiza documentele, va întocmi un raport, iar raportul va merge spre aprobare în plenul Senatului și în plenul Senatului, desigur, vom proceda cum am procedat și până acum, acordând votul nostru pentru a lăsa justiția să își facă datoria”, a declarat, joi seară, la Digi 24, Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă senatorii liberali vor vota toți pentru ridicarea imunității fostului președinte al PNL, actualul lider al formațiunii a răspuns: „Da! Eu îmi exprim convingerea că senatorii PNL vor avea propria judecată și vor lua decizia în conformitate cu ceea ce au făcut și până acum. La nivelul partidului, de fiecare dată când au fost astfel de situații, am procedat exact cum am menționat mai devreme”, a adăugat Ciucă.

El a spus că a discutat cu Florin Cîțu, care l-a asigurat că va demisiona din grupul senatorilor PNL.

Am vorbit cu Florin Cîțu și a spus că în situația de față el își va da demisia demisia din grupul senatorilor PNL și va deveni senator neafiliat. Este o decizie corectă a unui membru de partid responsabil, care, dincolo de propria-i persoană, are în vedere și imaginea partidului”, este de părere Nicolae Ciucă.

Reamintim că procurorii DNA au cerut Președinției și Senatului să încuviințeze începerea urmăririi penale față de trei persoane care aveau calitatea de demnitari într-un dosar legat de achizițiile de vaccinuri în pandemie. Este vorba despre fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Oana Mihăilă. Prejudiciul calculat de procurori pentru dozele ce vaccin cumpărate degeaba de statul român depășește un miliard de euro -- detalii aiciDNA cere ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu şi a foştilor miniştri Vlad Voiculescu şi Oana Mihăilă în dosarul vaccinurilor din pandemie


Sursă foto: Facebook Florin Cîțu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233