dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția Spitalului de Pediatrie „Mama și Copilul”

23 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Consiliul Județean Constanța a organizat joi, 23 noiembrie, o conferință de presă cu prilejul semnării contractului de servicii de proiectare (faza PT), asistență tehnică și execuție aferente proiectului „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”.

La conferința de presă participa Mihai Lupu, președinte CJC, Petre Enciu, vicepreședinte CJC, Elena Georgescu, director general Direcția Generala de Proiecte din CJC, și Cătălin Vișan, administratorul Concelex SRL.

„Vreau să vă asigur pe toți că această licitație a fost una de mare anvergură. Au fost peste 27 de companii care au cumpărat acest caiet de sarcini, a fost o muncă titanică, dar rodul îl culegem astăzi datorită unui studiu de fezabilitate foarte bine întocmit și a unei documentații fundamentate din toate punctele de vedere pentru un caiet de sarcini care nu a lăsat loc de echivoc”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

„Pentru mine astăzi este un moment emoționant să mă știu printre semnatarii acestui contract pe care îl încheiem pentru un obiectiv istoric. Este cel mai important obiectiv pentru sănătate ce se construiește în ultimul secol în județul Constanța. Este important atât din punct de vedere a acestei semnificații, dar și ca valoare, vorbim de peste 400 de milioane de lei pe care îi vom deconta prin PNRR (...) Începând de astăzi putem spune că punem umărul la treaba, încheiem etapele birocratice și procedurile”, a precizat Petre Enciu, vicepreședinte CJC.

„Acest eveniment marchează un eveniment semnificativ pentru noi (...) A fost o procedură transparentă, în care m avut adversari cele mai importante firme din România, cât și firme de construcții din afară. Proiectul are o valoare de peste 400 milioane lei și o suprafață desfășurată de 35.000 de metri pătrați. Reprezintă o provocare și o oportunitate extraordinară (...) Acest spital va deveni un centru medical de referință în regiune”, a declarat Cătălin Vișan, administrator Concelex SRL.

Ulterior, contractul a fost semnat.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233