dobroge.tv

Live

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, în acest weekend, la Pavilionul Expozițional. OMD Mamaia-Constanța, parteneră a evenimentului

22 noiembrie 2023
Publicitate

Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța și Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța organizează vă invită la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Evenimentul se desfășura pe parcursul a trei zile la Pavilionul Expozițional. Acesta are ca scop promovarea mediului antreprenorial, dezvoltarea afacerilor şi ocuparea forţei de muncă în domeniul HORECA.

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii ediția 2023 – industria HORECA Constanța este organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța. Alături vor fi membrii Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

„Evenimentul promovează mediul antreprenorial, dezvoltarea afacerilor şi ocuparea forţei de muncă în domeniul HORECA. OMD Mamaia Constanța este partener în cadrul evenimentului. Îi invităm pe toți doritorii să viziteze pavilionul expozițional, unde vor fi prezenți și membrii Organizației noastre”, a declarant a precizat George Măndilă, Președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Târgul este un eveniment foarte important pentru piața din Constanța, având ca obiectiv facilitarea contactelor între întreprinzătorii care activează în domeniul furnizării de bunuri și servicii pentru sectorul HORECA și agenții economici care activează în acest sector.

„Veți regăsi mai multe domenii de activitate din care fac parte expozanții la TIMM: de la producători textile și uniforme, la producători echipamente profesionale HORECA, prestatori de servicii de amenajări interioare/exterioare și alții.”, a mai adăugat George Măndilă, Președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Concret, timp de trei zile toți cei interesați au oportunitatea de a lua parte la un eveniment destinat industriilor HORECA, de a interacționa cu profesioniști în domeniu, care vor prezenta servicii și produse prin expoziții, organizarea de seminarii, mese rotunde și ateliere de lucru. Deschiderea oficială va avea loc vineri de la ora 11:00. La eveniment va participa și ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea. Târgul care are loc în perioada 24-26 noiembrie, se va desfășura în incinta Pavilionului Expozițional Constanța și va putea fi vizitat între orele 10:00-18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233