dobroge.tv

Live

Sindicatul Europol, filiala Constanța anunță că niciun echipaj al Poliției Rutiere nu a fost pe străzi, în ultimele două nopți. IPJ Constanța neagă acuzațiile: „Efectivele Inspectoratului sunt în măsură să își îndeplinească sarcinile”

Sindicatul Europol, filiala Constanța anunță că niciun echipaj al Poliției Rutiere nu a fost pe străzi, în ultimele două nopți. IPJ Constanța neagă acuzațiile: „Efectivele Inspectoratului sunt în măsură să își îndeplinească sarcinile”
22 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Sindicatul Europol Constanța a transmis astăzi, 22 noiembrie, că în ultimele două nopți, în intervalul 22.00-06.00, pe străzile din Constanța nu a fost nicio patrulă de Polițe Rutieră.

„Managementul de la nivelul Poliției Municipiului Constanța face experimente pe spatele constănțenilor. După ce au refuzat schimbarea formei de organizare a programului de lucru în schimburi de 12 ore, măsură care asigura cel puțin două patrule în serviciu constant, vedem că la forma de organizare în schimburi de opt ore am ajuns la performanța de a nu avea niciun echipaj rutier în intervalul 22-06 pe străzile din Constanța în ultimele două nopți. Explicația lor a fost cǎ două patrule sunt prea puține la 12 ore, dar e mai bine cu NICIO patrulă la opt ore. Asta înseamnă să ai gândire de “manager” în IPJ Constanța”, transmit reprezentanții Sindicatului Europol, filiala Constanța.

CITEȘTE ȘIEuropol Constanța: „Am ajuns la performanța de a nu avea niciun echipaj rutier în intervalul 22.00-6.00, pe străzile din Constanța, în ultimele două nopți”

De cealaltă parte, IPJ Constanța afirmă că au fost făcute verificări, iar în nopțile respective a fost asigurat serviciul de poliție rutieră. Mai mult, în municipiul Constanța au acționat mai multe patrule de ordine publică, formate din polițiști care au și calitate de poliție rutieră și care au constatat contravenții și infracțiuni la regimul rutier.

Redăm comunicatul IPJ Constanța:

„Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la faptul că în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, respectiv 21 spre 22 noiembrie, nu a fost de serviciu niciun echipaj rutier din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În cauză, au fost efectuate verificări prin Biroul Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, ocazie cu care s-au constatat următoarele:

În perioada respectivă, a fost asigurat serviciul de poliție rutieră, pe schimbul 3, respectiv în intervalul orar 22.00 – 06.00, conform planificării, cu efective de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța.

Mai mult, în municipiul Constanța au acționat mai multe patrule de ordine publică, formate din polițiști care au și calitate de poliție rutieră și care au constatat contravenții și infracțiuni la regimul rutier, fiind totodată în măsură să intervină la evenimentele rutiere de pe raza de competență.

În plus, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța dispune de un număr de echipaje corespunzător și suficient pentru a asigura suport pentru orice structură teritorială, inclusiv din municipiul Constanța, unde de altfel își are sediul.

În concluzie, precizăm că aspectele apărute în spațiul public nu sunt fundamentate, efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Constanța fiind în măsură să își îndeplinească sarcinile și obiectivele privind siguranța cetățenilor”.


Sursă foto: Facebook Europol Constanta

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233