dobroge.tv

Live

OMD Mamaia-Constanța, de la Londra la Varșovia

21 noiembrie 2023
Publicitate

După ce Mamaia și Constanța a fost promovată la Târgul Internațional de Turism de la Londra, acum reprezentanții Organizației de Management al Destinației Turistice Mamaia-Constanța se pregătesc pentru unul dintre cele mai mari târguri de turism din Europa care va avea loc în Varșovia. Cele două destinații vor fi promovate prin patru filme, două clipuri publicitare și mai multe broșuri. Astfel, reprezentanții OMD vor să atragă cât mai mulți turiști străini la malul mării.

Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța pleacă în Polonia. Stațiunea și orașul de la malul mării vor fi promovate și la Târgul de Turism din Varșovia.

„Ne pregătim să plecăm la Varșovia, materialele au plecat deja cu sprijinul unei companii de transport internațional. Ne-am organizat și pentru acest târg de turism cu o prezentare Power Point, 4 filme, 2 clipuri publicitare, o broșură de prezentare pentru stațiunea Mamaia, o broșură de prezentare pentru orașul Constanța și alte materiale de marketing destinate promovării cât mai bune a destinației turistice” a declarat George Măndilă, președinte al Destinației de Management al Organizației Mamaia Constanța.

Dintre obiectivele organizației fac parte întâlnirile cu cât mai multe agenții de turism și tour-operatori care vor fi prezenți la târg.

Pentru Târgul Internațional de Turism TT Varșovia poate fi estimată o piață de peste 100 de milioane de turiști. Sperăm să promovăm destinația Mamaia Constanța, astfel încât să captăm și noi o parte din această piață”, a mai precizat George Măndilă.

România are statutul de țară parteneră în cadrul târgului de la Varșovia din acest an, unde participă peste 500 de expozanți din întreaga lume. Acest eveniment are scopul de readuce în atenția turiștilor străini frumusețile naturale și culturale ale țării noastre și în special al litoralului românesc.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233