dobroge.tv

Live

UPDATE. Vântul puternic a făcut ravagii în Constanța: copaci, panouri și stâlpi de electricitate căzuți, acoperiș smuls, tencuială căzută și inundații

UPDATE. Vântul puternic a făcut ravagii în Constanța: copaci, panouri și stâlpi de electricitate căzuți, acoperiș smuls, tencuială căzută și inundații
18 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Vântul puternic face ravagii în Constanța. Pompierii au intervenit în mai multe zone ale orașului:

Pe strada Vasile Lupu numărul 43, un copac a căzut peste un autoturism. La fața locului a intervenit Detașamentul Fripis cu o autospecială de descarcerare.

Pe strada Progresului numărul 5, izolația a fost desprinsă de la mansarda blocului M1. La fața locului a intervenit Detașamentul Palas cu autoplatformă și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pe strada Chiliei numărul 5, pompierii au fost alertați în legătură cu o inundație de pe blocul B, scara B. La fața locului intervine Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Reamintim că la ora 18.00, județul Constanța intră sub atenționare cod portocaliu de vânt puternic -- detalii aici: Dobrogea intră sub cod portocaliu de vânt puternic: rafalele vor depăși 100 de km/h - alte zone, sub cod portocaliu și cod galben de ninsori și viscol. HARTĂ

UPDATE 15.45. În Palazu Mare, pe strada Revine numărul 7, un copac a căzut pe carosabil. La fața locului intervine Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pe podul dintre localitatea 2 Mai și Mangalia, un fie electric căzut încurcă circulația. La fața locului intervine Stația Mangalia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pe centura Medgidiei, un copac a căzut pe carosabil. Intervine Detașamentul Medgidia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pe strada Ion Casian numărul 7 din Constanța, a căzut un copac. Intervine Detașamentul Port cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

În sensul giratoriu de la Hanul Piraților a căzut un panou publicitar.

Pe strada Sandu Aldea numărul 17 din Constanța a căzut un copac.

Un alt copac a căzut și la ieșirea din localitatea Hârșova, iar altul între Amzacea și Topraisar.

Un stâlp electric este în pericol de cădere în zona Brick Lumina.

Pe strada Semaforului numărul 3 din localitatea Biruința, vântul a smuls acoperișul unei case.

Un copac a căzut pe strada T1 din Mamaia Nord, altul între Comana și Negru Vodă, iar altul în Constanța pe strada Căiuți din Constanța.

UPDATE 18.00. Probleme sunt înregistrate și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, care a fost inundat -- detalii aici: CONSTANȚA. Bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-a transformat în Mica Veneție a litoralului românesc. VIDEO

UPDATE 18.30.  Și dispeceratul RAJA a fost asaltat de solicitări după ce mai multe zone din municipiu și din județ au fost inundate -- detalii aici: Inundații în mai multe zone din Constanța în urma ploii torențiale. Peste 75 de sesizări la dispeceratul RAJA

UPDATE 18.45. Pompierii au fost solicitați să intervină pe aleea Topolog din Constanța, acolo unde un balcon este în pericol de cădere -- detalii aiciCONSTANȚA. Balcon în pericol de cădere: intervin pompierii

Mai mult, potrivit unei alte solicitări, pompierii intervin și pe strada Panseluțelor din Năvodari, la blocul 14 SUD, afectat de incendiul din luna mai a anului trecut, acolo unde mai multe table sunt în pericol de cădere din mansardă. La fața locului intervine Stația Midia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

UPDATE 19.15. Pompierii au fost solicitați și pe strada Mihai Eminescu, acolo unde acoperișul unui bloc s-a desprins. La fața locului intervine Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare.

De asemenea, pompierii intervin și pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil, astfel: unul în zona Hanul Morilor, altul în Năvodari, iar altul pe strada Zmeurei din Constanța. 

UPDATE 19.45. Pompierii intervin pentru degajarea a doi copaci căzuți în Constanța, unul pe strada Delfinului și altul pe strada Arcului


Sursă foto: Facebook InfoTrafic jud. Constanța, InfoTrafic A2 și Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233