dobroge.tv

Live

Aeronave din Germania și Turcia vor ajunge în România: „Vor contribui la misiunea de poliție aeriană întărită, executată pentru apărarea spațiului aerian al României al NATO”

17 noiembrie 2023
Publicitate

Aeronave din Germania și Turcia vor ajunge în România până la sfârșitul lunii noiembrie. Germania va trimite patru avioane de luptă Eurofighter în țara noastră pentru a susţine misiunea de poliţie aeriană a NATO lunii. De asemenea, la începutul acestei luni primele cinci avioane F16 trimise de Olanda au aterizat la Feteşti. Acestea vor fi folosite la pregătirea piloţilor ucraineni.

„Vă confirm că este o lună importantă pentru ceea ce desfășurăm în consolidarea capabilităților Armatei României. Așteptăm și până la sfârșitul lunii urmează să sosească în România aeronave germane și aeronave turce care vor contribui la misiunea de poliție aeriană întărită, executată pentru apărarea spațiului aerian al României și spațiului aerian al NATO. Aceste activități pe care le-am precizat numai din ceea ce execută Forțele Aeriene se adaugă întregului efort integrat al Armatei României desfășurate în acest an pentru construirea unor capabilități concrete și pentru o postură de apărare și descurajare întărită. În ultima perioadă am crescut prezenta în teatrele de operații dislocând companiile de infanterie în rezervă intermediară și în rezervă strategică în teatrele de operații din Bosnia și Herțegovina”, a declarat gen. Daniel Petrescu, șef al Statului Major al Apărării.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233