dobroge.tv

Live

Jurnalistul britanic Charlie Ottley a prezentat în premieră, de Ziua Dobrogei, documentarul „Flavours of Romania”: „Cred că istoria de aici este pur și simplu incredibilă”

16 noiembrie 2023
Publicitate

De Ziua Dobrogei, constănțenii au putut viziona în premieră, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” documentarul „Flavours of Romania – Dobrogea” care a fost proiectat marți, 14 noiembrie, în prezența autorităților publice locale și a numeroși constănțeni, dornici să îl cunoască pe jurnalistul britanic Charlie Ottley. Acesta a făcut ieri și o vizită la sediul OMD Mamaia Constanța, unde a spus că își va dedica energia pentru a promova regiunea. „Sunt extrem de entuziasmat. Cred că istoria de aici este pur și simplu incredibilă, iar gastronomia, vinul și cultura sunt uimitoare”, a declarat jurnalistul britanic.

Îndrăgostit de meleagurile românești, Charlie Ottley a povestit despre călătoria sa culturală, istorică și gastronomică prin Dobrogea și a îndemnat Diaspora să se întoarcă în România, o țară pe care acum o numește acasă. A precizat inclusiv că țara noastră are un potențial imens, lucru pe care el și echipa sa au încercat să îl evidențieze în noul sezon „Flavours of Romania”.

Suntem foarte entuziasmați, am avut o proiecție fabuloasă seara trecută (n.r. 14 noiembrie). Sala a fost plină! Am fost copleșit de sprijinul pe care l-am avut din partea constănțenilor. Am venit special să vedem episodul nostru despre Dobrogea, de ziua națională a Dobrogei – La mulți ani, tuturor!”, a declarat Charlie Ottley, jurnalist britanic.

La finalul proiecției, Charlie Ottley a primit cadou din partea reprezentanților autorităților publice locale un tort în forma țării noastre, care să-i amintească de momentul proiecției filmului de la Constanța, cu ocazia Zilei Dobrogei. Jurnalistul britanic a făcut o vizită și la Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța. Va continua să promoveze Dobrogea, Constanța și, bineînțeles, Mamaia.

„Am căzut de acord să ne dedicăm energia pentru a promova orașul și județul Constanța, pentru a arăta lumii ce are de oferit Constanța. Sunt extrem de entuziasmat. Cred că istoria de aici este pur și simplu incredibilă, iar gastronomia, vinul și cultura sunt uimitoare. De asemenea artele, festivalurile și evenimentele! Așteptăm cu nerăbdare să documentăm toate acestea și să realizăm un film superb care va apărea la un moment dat în 2024”, a mai declarat Charlie Ottley, jurnalist britanic.

Prezența lui Charlie Ottley la Constanța nu poate decât să ne bucure. Este încă un semn al faptului că destinația Mamaia Constanța se îndreaptă către noi proiecte. Facem pași mici, dar siguri către viitoare parteneriate, iar colaborarea cu Charlie Ottley este de o mare valoare pentru orașul Constanța și implicit, pentru stațiunea Mamaia. Destinația noastră merită să rivalizeze cu alte locații căutate pentru festivaluri din Ibiza sau München”, a spus George Măndilă, președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

După proiecția filmului documentar al jurnalistului britanic, publicul a putut urmări un spectacol al tradițiilor dobrogene, susținut de mai multe ansambluri. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233