dobroge.tv

Live

Cătălin Predoiu, despre noul şef al IPJ Constanţa: Este un poliţist care îşi doreşte să demonstreze aici şi în care am încredere

09 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a ţinut o conferinţă de presă, astăzi, la Constanţa, după anunţul privind restructurarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Totodată, a fost numită şi o nouă conducere a IPJ Constanţa. În funcţia de inspector şef a fost împuternicit Dumitru Bîltag, iar inspector adjunct – Daniel Ovidiu Catană.

În conferinţa de presă de la Constanţa, Cătălin Predoiu a fost întrebat cum a fost ales Dumitru Bîltag pentru funcţia de şef al IPJ Constanţa.

“M-am uitat la ce a reuşit în ultimele luni domnul Bîltag şi am evaluat împreună cu colegii mei că este persoana cea mai potrivită să îşi asume această responsabilitate. Nu poţi să porneşti la un astfel de proiect dacă nu îşi doreşte şi persoana în cauză. Este un poliţist care îşi doreşte să demonstreze aici şi în care am încredere. A abordat o serie de dosare cu foarte mult curaj şi avem semnale că a reuşit să producă efecte serioase acolo unde a investigat şi unde a început aceste dosare. Ceea ce este un semn de curaj. Nu am găsit nimic în cariera domniei sale care să pună sub semnul îndoielii această încredere pe care i-o transfer eu, i-o transferă şi domnul secretar de stat, dar şi şeful Poliţiei Române. Să nu credeţi că am luat această decizie fără să mă consult cu domniile lor. Nu sunt genul de operator politic care crede că le ştie pe toate”, a răspuns Predoiu.

Cătălin Predoiu a mai declarat că într-un viitor nu foarte îndepărtat fiecare şef de structură, de compartiment din Poliţia Română şi, în general, din orice instituţie care intră în interacţiune cu cetăţeanul trebuie să înveţe să comunice.

“Într-un viitor nu foarte îndepărtat cred că fiecare şef de structură şi de compartiment din Poliţia Română şi, în general, din orice instituţie care intră în interacţiune cu cetăţeanul trebuie să înveţe să comunice. Pentru că succesul acţiunii unei astfel de instituţii ţine şi de modul în care publicul cooperează cu instituţia, informează, semnalează, pune în mişcare mecanismul administrativ, fiind alături de el. Or ca să fie alături de mine cetăţeanul de mine trebuie să îi câştig încrederea. Ca să îi câştig încrederea trebuie să comunic cu presa în primul rând, dar şi direct cu cetăţenii”, a afirmat Cătălin Predoiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233