dobroge.tv

Live

CRIMĂ MANGALIA. Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă, a fost trimisă în judecată

CRIMĂ MANGALIA. Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă, a fost trimisă în judecată
09 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a lăsat trupul sub o bancă din parcul Tosca din Mangalia a fost trimisă în judecată. Dosarul urmează să fie soluționat de magistrații de la Tribunalul Constanța.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat, joi, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unei tinere, în stare de arest preventiv, pentru omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ MANGALIA. Mama Alinei a izbucnit în lacrimi în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța: „Loredana ar merita pedeapsa pe viață”

În noaptea de 05/06.08.2023, în timp ce se aflau în camera unui hotel din staţiunea Saturn, pe fondul unor conflicte preexistente, inculpata a înjunghiat-o pe colega sa, victima C.E.A., în zona gâtului şi i-a provocat moartea, ce a survenit în urma unei hemoragii interne şi externe, consecinţa plăgii înţepate-tăiate de la nivel cervical, cu interesarea pachetului vascular de la acest nivel, apoi a transportat cadavrul victimei şi l-a abandonat sub o bancă din municipiul Mangalia”, au precizat procurorii.

Loredana este acuzată că, după ce şi-a omorât cea mai bună prietenă, i-a furat acesteia cardul şi a scos bani de la un bancomat din oraş.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ MANGALIA. Noi dezvăluiri făcute de avocatul familiei Alinei - Loredana ar fi făcut un avort, iar Alina o critica. '' I-ar fi reproșat lipsa de decență, desfrânarea''

Totodată, în dimineaţa zilei de 06.08.2023, inculpata a sustras un card bancar al victimei ucise, iar, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a accesat fără drept de trei ori sistemul informatic de la ATM-ul unei bănci comerciale de pe strada Constanţei din municipiul Mangalia, prin folosirea card-ului bancar sustras şi astfel a retras fraudulos, în mod succesiv, suma totală de 2.000 de lei, în două tranşe, a câte 1.000 lei fiecare (o interogare sold şi două retrageri efective de bani), bani pe care şi i-a însuşit fără drept”, au afirmat procurorii.

Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.

Reamintim că la începutul lunii august, Loredana și-a ucis prietena, pe Alina în camera de hotel în care locuiau împreună. Cele două erau din Vaslui și lucrau împreună la un hotel din Saturn. În noaptea tragediei fetele s-au certat din nou, iar Loredana și-ar fi ieșit din minți și a ucis-o cu sânge rece cu un cuțit, pe cea care îi era prietenă din copilărie -- detalii aici: UPDATE. Alertă într-un parc din Mangalia! Adolescentă găsită moartă, cu faţa distrusă, înghemuită sub o bancă - ar fi fost ucisă chiar de prietena ei


Sursă foto: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233