dobroge.tv

Live

Constanța, promovată la Târgul de Turism din Londra. ''Suntem prezenți pentru a ne promova rutele turistice, patrimoniul cultural al județului Constanța, gastronomia, cramele...''

07 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Constanța, promovată la Târgul de Turism din Londra. Atracțiile turistice, bogăția gastronomică și viticolă a regiunii noastre vor fi prezentate pe parcursul celor trei zile. De la eveniment nu lipsesc nici bucatele tradiționale, înnobilate de savoarea vinurilor produse în cramele din Dobrogea. Printre oaspeții de seamă care au vizitat standul județului nostru s-a aflat și ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

În județul Constanța frumusețea naturii se împletește armonios cu deliciile gastronomice și istoria, creând un peisaj unic, plin de culoare și gusturi rafinate. Este o comoară a turismului, plin de puncte de atracție care îți cuceresc inima și sufletul. De la măreția sa naturală la bogăția culturală și istorică, acest județ are tot ce-ți poți dori într-o destinație turistică. Asta înceracă să promovoze și Consiliul Județean Constanța, aflat la Târgul de Turism ,,World Travel Market”, care are loc la Londra.

„Noi, Consiliul Județean Constanța suntem prezenți pentru a ne promova rutele turistice, patrimoniul cultural al județului Constanța, gastronomia, cramele din județul Constanța”, a spus Vadim RUSE, reprezentant Consiliul Județean Constanța.

„Participarea la un eveniment de talia World Travel Market reprezintă o oportunitate reală de a promova pe scena internațională, atracțiile turistice, cultura, gastronomia și vinurile locale. Turismul este un sector important pentru economia județului Constanţa, iar prin participarea la astfel de târguri, cu siguranţă, vom obţine o mai mare vizibilitate a județului nostru și vom reuși să atragem interesul tour-operatorilor și agențiilor de turism internaționale, prezente la manifestare”, a transmis Mihai Lupu, președintele CJC.

Și apoi, există bucatele rafinate, care îmbină tradiția cu gustul. Bucătăria noastră este o simfonie de arome și ingrediente locale. Fie că te afli într-un restaurant pitoresc de pe malul mării sau într-un sat tradițional, vei simți că timpul se oprește, iar experiența culinară devine o călătorie în lumea gusturilor autentice. Puțin din gastronomia noastră au putut gusta și cei care au trecut pragul târgului.

„În două din cele trei zile vom oferi publicului prezent două momente de degustări de vinuri și produse tradiționale din județul Constanța care sperăm să încânte publicul prezent în standul României la evenimentele propuse spre promovare”, a precizat Vadim RUSE, reprezentant Consiliul Județean Constanța.

Această regiune are tot ceea ce fascinează, are tot ceea ce distrează sau merită descoperit din punct de vedere istoric și cultural. „Toate aceste avantaje ne ușurează misiunea, dar ne și obligă să facem tot ceea ce putem pentru a promova acest «produs» excepțional care merită să fie inclus în cât mai multe oferte turistice.”, au susținut reprezentanții CJC.

„În special căutăm turiști pentru capetele de sezon, adică cei care vin din țările un pic mai friguroase și se pot acomoda foarte ușor cu temperaturile ridicate din perioada mai, iunie, septembrie și chiar octombrie”, a spus Sebastian PUZNAVA, manager hotel.

La cel mai influent târg de turism generalist din lume sunt prezente peste 185 de țări din întreaga lume. Vor avea loc peste 60 de sesiuni de conferințe, în cadrul cărora delegații vor obține informații valoroase despre tendințele care modelează viitorul călătoriilor.

„Intenția noastră este de a stabili legături prin tour-operatorii naționali și internaționali pentru a conecta Constanța prin Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” cu companiile aeriene prezente la acest târg”, a spus Laurențiu OPRESCU, marketing Relații Internaționale Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”.

Standul a fost vizitat și de Excelența Sa, Laura Popescu, Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

„Faptul că România are o prezență aici, și chiar am putut să compar cu anul trecut, mult mai pronunțată, totul este mult mai amplu organizat și prezintă mult mai bine potențialul nostru. România chiar are ce oferi. Avem o țară remarcabilă”, a spus E.S. Laura POPESCU, Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Programul evenimentului va include opt noi trasee și se va desfășura pe trei mari scene. Într-o abordare diferită față de anii anteriori, aceste trasee sunt denumite: Sustenabilitate, Tehnologie, Geo-Economie, Piețe Emergente, Tendințe ale Consumatorilor, Marketing, Diversitate și Incluziune (D&I) și Experiență.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233