dobroge.tv

Live

„Am greșit indiscutabil”. Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Am consumat canabis, dar nu în ziua în care m-a oprit poliția”. VIDEO

07 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Influencerul constănțean Dorian Popa a avut o primă reacție în această dimineață, la aproape două săptămâni după ce a fost oprit de poliție și a fost prins sub influența canabisului la volan. El a povestit ceea ce s-a întâmplat în acea seară într-un video postat pe canalul său de Youtube.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atentuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele actiunilor mele”, a spus Dorian Popa.

CITEȘTE ȘI: Europol, după ce Dorian Popa a fost prins drogat în Lamborghini: Aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de brand-ul chiloților

El a transmis că a consumat canabis, dar nu în ziua în care a fost oprit de poliție, ci înainte, motiv pentru care a avut un șofer personal care i-a condus mașina. Cu toate acestea, în seara în care a fost prins de oamenii legii, nu l-a mai sunat pe șofer, ci a plecat singur cu mașina până la magazin. De asemenea, el a mai explicat și de ce era în lenjerie intimă și halat, când a fost prins.

„Ieșisem din duș, am tras un halat pe mine, nici nu m-am uscat pe păr și m-am urcat ca retardatul în mașină, m-am dus la magazin, la scurt timp m-a oprit poliția, polițiștii au fost foarte respectuoși și si-au făcut datoria. Și eu am fost cooperant, politicos, respectuos”, a mai spus Popa.

De asemenea, el a mai adăugat că „până și polițiștii au fost surprinși de rezultat”.

CITEȘTE ȘI: Dorian Popa era sub influența drogurilor la volan, confirmă rezultatul de la INML. Sindicatul Europol: „Rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro”

„Până și polițiștii au fost surprinși de rezultat și au spus că se așteptau, dacă era să ies pozitiv la ceva, să ies la cocaină, probabil. Sunt o fire mai energică, mai expansivă. Indiferent câte scuze sau motive găsești, așa cum a făcut-o dobitocul meu de creier, nu este bine să te droghezi și susțin asta toată viața mea! Acum, simțind consecințele, vă îndemn să nu faceți asta niciodată”, a mai spus el.

Reamintim că Dorian Popa a fost oprit în trafic în localitatea Domnești, județul Ilfov și a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru canabis -- detaliiaici: Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan. Polițiștii i-au suspendat permisul


Sursă foto/video: Youtube Dorian Popa

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233