dobroge.tv

Live

Weekend de foc pentru pompierii constănțeni: au executat 168 de misiuni

Weekend de foc pentru pompierii constănțeni: au executat 168 de misiuni
06 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În perioada 3-5 noiembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 168 misiuni, cele mai multe dintre ele – 120, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 7 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale. 

În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a 6 accidente rutiere soldate cu 5 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, 3 dintre ele fiind ulterior transportate la spital.

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în alte 35 situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD, ori salvare animale captive în medii ostile vieții.

Zeci de intervenții în urma codului portocaliu

În data de 4 noiembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au intervenit la nivelul întregului județ Constanța pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru degajarea a 29 de copaci căzuți, cinci stâlpi de electricitate, doi stâlpi RDS, un acoperiș și un coș de fum al unei locuințe și patru autoturisme avariate. S-a intervenit cu 50 de pompieri, 17 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, două servicii voluntare pentru situații de urgență și un echipaj ENEL.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233