dobroge.tv

Live

Meteorologii anunță încă un sfârșit de săptămână cu temperaturi ridicate, în Dobrogea

03 noiembrie 2023
Publicitate

Vom avea încă un sfârșit de săptămână cu temperaturi ridicate. Meteorologii vorbesc despre valori cu mult peste media normală perioadei în care ne aflăm. Totuși, toamna se face și ea simțită cumva: vom avea parte de intensificări ale vântului în următoarele zile

„Pentru weekendul următor, în Dobrogea, vremea se menține din punct de vedere termic peste valorile normale pentru această perioadă. Vorbim despre temperaturi ce, pe parcursul zilei de vineri, în vestul Dobrogei pot să ajungă la 28-29 de grade. Duminică acestea vor fi în ușoară scădere, dar se mențin în continuare ridicate, undeva la 20-25 de grade.

De interes, în schimbă, este faptul că vom avea intensificări temporare ale vântului, cu rafale ce vor depăși 55-65 de km/h iar în jumătatea vestică a Dobrogei, ploile care vor apărea vor avea și caracter de aversă, vor fi însoțite de descărcări electrice și, izolat, vor fi cantități mai importante”, a declarat Mia Mirabela Stamante, şef Serviciul Prognoze din cadrul Centrului Regional Dobrogea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233