dobroge.tv

Live

Mamaia și Constanța vor fi promovate la Londra

31 octombrie 2023
Publicitate

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a finalizat pregătirile pentru participarea la Târgul de Turism WTM London ce va avea loc între 6 și 8 noiembrie. Odată cu încheierea sezonului estival, prezența la târgurile de turism internaționale este esențială pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști străini în anii următori.

Alături de prezentare, pachetul de promovare pe care agențiile și tour-operatorii îl vor primi în cadrul târgului va consta în patru filme de prezentare cu stațiunea Mamaia și cu orașul Constanța în limba engleză, o prezentare Power Point a stațiunii Mamaia și a orașului Constanța, precum și trei filme publicitare cu stațiunea Mamaia, respectiv Constanța și împreună”, a precizat George Măndilă, Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Pe lângă participarea la Târgul de Turism WTM London, asociația s-a mai înscris prin Ministerul Turismului și la Târgul de profil ce va avea loc la Varșovia, între 23 și 25 noiembrie.

Înființată în primăvara acestui an, asociația își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția românilor asupra experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233