dobroge.tv

Live

Farul joacă în Gruia decimat de accidentări

30 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Farul Constanța are parte de o misiune aproape imposibilă în această seară, în etapa a XIV-a a Superligii Româneii la fotbal. Campioana României joacă în Gruia, contra lui CFR Cluj, formație care n-a pierdut nici un meci „acasă” în acest sezon și are doar două goluri primite pe teren propriu. Mai mult decât atât, Hagi are mari bătăi de cap din cauza accidentărilor, nu mai puțin de șase jucători importanți fiind indisponibili pentru această confruntare.

Farul Constanța are infirmeria plină înaintea confruntării cu CFR Cluj, din epilogul etapei cu numărul 14 a Superligii României la fotbal. Larie, Băluță, Kiki, Nedelcu, Grigoryan și Vînă, sunt cei mai importanți jucători pe care Hagi nu poate conta împotriva ardelenilor în partida din această seară.

Mai mult decât atât, formația pregătită de italianul Mandorlinii este una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului, fiind imposibil de învins pe teren propriu până în acest moment. CFR Cluj are cinci victorii și două remize „acasă” și doar două goluri primite.

„Știm că ne așteaptă un meci greu, mai ales faptul că în săptămâna aceasta, după meciul cu UTA am mai pierdut doi jucători, Kiki și Băluță, deci practic avem vreo șase jucători afară. Toți ceilalți care ne-am antrenat, care suntem 100% suntem optimiști, știm că întotdeauna am jucat bine la Cluj și sperăm să prindem o săptămână foarte bună și să venim cu un rezultat bun sau cu o victorie”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea etapei a XIV-a a Superligii României la fotbal, CFR Cluj era pe locul secund al clasamentului, cu 27 de puncte, în timp ce Farul era pe 5, cu 20 de puncte. Partida este programată să înceapă de la ora 20.30, pe stadionul „Doctor Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233